Agenda

Dan Hair

Live: Dan Hair en The Fiscus bij Cul de Sac

Wanneer: 16 november 2017 van 21:00 tot 23:00 Waar: Cul de Sac Entree: Gratis

Live: Dan Hair en The Fiscus bij Cul de Sac

Meerdere keren per jaar kun je bij Cul de Sac genieten van live muziek. Op donderdag 16 november staat Dan Hair op het podium. Ook de band The Fiscus is van de partij. Ben jij er ook bij?

Dan Hair

Dan Hair is een eenmansproject met een verhaal. Hij zingt en schrijft de liedjes, maar is niet je alledaagse singer-songwriter. Hij is eerder een zorgvuldige knutselaar, een kluizenaar, opererend vanuit zijn tot studio verbouwde rommelhok in het vervallen kantoorpand waar hij woont. Bij voorkeur in de donkerste uren, wanneer de rest van de wereld al lang en breed ligt te slapen. Dan wisselen onmacht, vuur en twijfel elkaar af in het gevecht dat hij net als meer twintigers voert tegen de grenzeloze wereld waarin we leven.

The Fiscus

The Fiscus is een band die bestaat uit vier gasten met een voorliefde voor tranentrekkers en goede muziek. Ze pakken je bij de spreekwoordelijke lurven en laten je niet los tot je in volle overgave over de dansvloer spartelt. Deze Amsterdamse band combineert gitaarpop, indie en roots naar het evenbeeld van hun voorbeelden Daniel Romano en The Libertines.

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen door het Facebookevenement in de gaten te houden.

In het kort

  • Datum: donderdag 16 november 2017
  • Tijd: 21.00 – 23.00 uur
  • Locatie: Cul de Sac (Korte Heuvel)
  • Entree: gratis!

Locatie

Reageer op dit bericht