Agenda

Dancetour Tilburg 2018

Dancetour Tilburg in ‘T Leijpark

Wanneer: 19 augustus 2018 van 12:00 tot 23:00 Waar: Dancetour Tilburg Entree: Gratis

Dancetour Tilburg in ‘T Leijpark

Bringing people together is waar Dancetour Tilburg 2018 voor staat. Dit jaar komt Dancetour weer terug met zeven verschillende edities. Kan jij het dus niet laten om niet te dansen? Dan is Dancetour zeker iets wat je niet kan missen! Met veel verschillende live acts en DJ’s zorgen zij er voor dat het een tof evenement wordt.

Dancetour Tilburg 2018

Dancetour is een super tof evenement waar er allerlei soorten muziek wordt gedraaid. Zo kun je muziek verwachten als: Urban, eclectisch tot progressive en freestyle. Dit jaar vind je een divers aanbod van de tofste DJ’s en live acts op Dancetour, er is dus voor ieder wat wils, dus iedereen kan zijn of haar dansje komen doen op 19 augustus 2018. Naast de muziek is er op Dancetour van alles te zien, te beleven en te ontdekken. Of te wel een lekker dagje uit dus! Twijfel je om te gaan? Dan zou ik gewoon een kijkje gaan nemen tijdens het evenement. Aangezien het geheel gratis is, kun je hier dus even naar binnen lopen.

Dancetour Tilburg

Line-up & entree

De line-up van Dancetour Tilburg wordt pas in augustus bekend gemaakt. Daarnaast is de entree helemaal gratis. Dit komt omdat Dancetour erom staat om mensen bij elkaar te brengen. Voor de munten moet je wel betalen en dit zal ook op het evenement zelf pas bekend zijn hoeveel de munten kosten. Het evenement heeft een minimumleeftijd vanaf 16 jaar. Op Dancetour kom je mensen tegen van jong en oud en dit maakt Dancetour zo leuk en gezellig. Zo zijn er groepen vrienden, vriendinnen, maar ook gezinnen met kinderen tot oudere mensen die naar dit evenement gaan.

Locaties

Dancetour heeft zeven verschillende locaties waar er jaarlijks super hard gefeest wordt. Hieronder staan alle verschillende plaatsen waar Dancetour ieder jaar wordt gehouden:

  • Tilburg
  • Breda
  • Arnhem
  • Dordrecht
  • Lelystad
  • Goes
  • Doetinchem

Sfeerimpressie

Ben jij de afgelopen jaren bij Dancetour aanwezig geweest? Onze fotografen waren weer aanwezig en schoten een paar mooie plaatjes. Bekijk eens onze fotoboeken om alvast in de stemming te komen.

Locatie

Reageer op dit bericht