Agenda

Dancetour in het Leijpark

Dancetour Tilburg in het Leijpark

Wanneer: 18 augustus 2019 van 13:00 tot 22:00 Waar: Dancetour Tilburg Entree: Gratis

Dancetour Tilburg in het Leijpark

Net als vorig jaar komt Dancetour ook in 2019 weer met zeven verschillende edities. De laatste van het seizoen is in het Leijpark in Tilburg. Op zondag 18 augustus komt dit populaire evenement weer naar onze stad. Vorig jaar trok het evenement zo’n 12.500 bezoekers. Met veel verschillende acts en DJ’s zorgen ze er weer voor dat het een tof evenement wordt.

Dancetour Tilburg 2019

Dancetour is een super tof evenement waar er allerlei soorten muziek wordt gedraaid. Zo kun je muziek verwachten als: Urban, eclectisch tot progressive en freestyle. Dit jaar vind je een divers aanbod van de tofste DJ’s en live acts op Dancetour, er is dus voor ieder wat wils, dus iedereen kan zijn of haar dansje komen doen op 18 augustus 2019. Naast de muziek is er op Dancetour van alles te zien, te beleven en te ontdekken. Of te wel een lekker dagje uit dus! Twijfel je om te gaan? Dan zou ik gewoon een kijkje gaan nemen tijdens het evenement. Aangezien het geheel gratis is, kun je hier dus even naar binnen lopen.

Line-up & entree

De volgende artiesten treden op:

  • Bizzey
  • Tony Junior
  • LNY TNZ
  • STUK
  • Afro Bros
  • Irwan
  • Paquito Moniz

De entree van het evenement is helemaal gratis, dit komt omdat Dancetour er op staat om mensen samen te brengen. Voor de munten moet je wel betalen en dit zal ook op het evenement zelf pas bekend zijn hoeveel de munten kosten. Het evenement heeft een minimumleeftijd vanaf 16 jaar. Op Dancetour kom je mensen tegen van jong en oud en dit maakt Dancetour zo leuk en gezellig. Zo zijn er groepen vrienden, vriendinnen, maar ook gezinnen met kinderen tot oudere mensen die naar dit evenement gaan.

Foto’s

Ben jij in een van de afgelopen jaren aanwezig geweest bij Dancetour? Onze fotografen ook, en zij schoten mooie plaatjes. Neem een kijkje in onze fotoboeken om alvast in de stemming te komen.

Locatie

Reageer op dit bericht