Agenda

open dag factorium

Dans, muziek, theater & musical: open dag Factorium

Wanneer: 8 september 2019 van 12:00 tot 17:00 Waar: Factorium Podiumkunsten Entree: Gratis

Dans, muziek, theater & musical: open dag Factorium

Hey jij daar! Heb je altijd al iets willen doen met dans, muziek, theater of musical? Kom dan naar de Open Dag van Factorium op zondag 8 september! Er is een uitgebreid programma met workshops, openbare repetities, muziekinstrumenten uitproberen, voorstellingen en andere optredens.

Foto: William van der Voort

Voor de allerkleinsten is er een Minifactory met allerlei leuke kinderactiviteiten. Je bent van harte welkom tussen 12.00 en 17.00 uur om lekker rond te slenteren of zelf de stoute podiumkunstschoenen aan te trekken. Prins Heerlijk zorgt natuurlijk weer voor een lekker bakje koffie of een verkoelend glaasje fris.

Open dag Factorium

Ze beginnen de Open Dag in de Factorium Foyer met een spetterende musicalshow van de Musical4U tieners en een concert van het Regionaal Strijkorkest! De rest van de middag kun je non-stop meedoen (en meekijken) met dans-, muziek-, theater- of musicalworkshops en zijn er optredens van hun eigen popbandjes en ensembles. Natuurlijk zijn ook alle muzieklokalen open en kun je kennismaken met heel veel verschillende muziekinstrumenten. Houd ook het voorplein goed in de gaten want daar is een super toffe verrassingsact geprogrammeerd. En op het festivalterrein van De Opening (bij Theaters Tilburg) kun je diezelfde dag ook extra genieten van een aantal Factorium acts!

Wil je na de Open Dag direct starten met een cursus, schrijf je dan snel in. Of volg eerst een gratis proefles. Meer informatie: www.factorium.nl/opendag. See yah soon bij Factorium: our stage is yours!

In het kort

  • Locatie: Factorium, Koningsplein 11a Tilburg (ingang Bisschop Zwijsenstraat)
  • Datum: zondag 8 september
  • Tijd: van 12.00 tot 17.00 uur

Locatie

Reageer op dit bericht