Agenda

het zonnelicht

Dansavond Dansend Licht bij Het Zonnelicht

Wanneer: 24 januari 2020 van 20:00 tot 22:00 Waar: Het Zonnelicht Entree: €12,-
Bestel tickets

Dansavond Dansend Licht bij Het Zonnelicht

Dansend Licht is een dansavond bij Het Zonnelicht. Het nodigt je uit om jezelf met open hart te ontmoeten in de dans waarbij je vanuit rust en verstilling jouw levenskracht en licht kunt ervaren.

We dansen op blote voeten. Er wordt tijdens de dans niet met elkaar gesproken. Neem indien gewenst, zelf een flesje water mee. Tijdens deze dansavond van ongeveer anderhalf uur dans je jouw eigen, unieke dans.

Dansavond Dansend Licht

We beginnen met een openingscirkel, zodat we gezamenlijk van start gaan. Daarna wordt de avond ingeleid met rustige, verstilde muziek. Je danst voornamelijk op jezelf, maar er is ook ruimte om samen met anderen te dansen. Naarmate de avond vordert kom je meer en meer in beweging met actieve en expressieve muziek. Af en toe zijn er stiltes ingebouwd, zodat je tussentijds kunt voelen wat de muziek met je gedaan heeft.

Er wordt tijdens de dans niet gesproken, ook niet door Marcel die de muziek heeft samengesteld. De avond eindigt met rustige, verstilde muziek, waarbij je een diepe ontspanning kunt ervaren. Je kunt daarbij, als je wilt, gebruik maken van een meditatiekussentje of een comfortabel matrasje. We sluiten de avond samen af met een kopje thee.

Meer info

  • Datum: vrijdag 24 januari
  • Tijd: 20.00 tot 22.00 uur
  • Entree: €12,-
  • Parkeren in de directe omgeving is niet gratis! Informatie over gratis parkeren en de exacte locatie vind je hier.

Aanmelden

Aanmelden kan via de mail naar marcel@dansend-licht.nl. Kijk voor meer informatie op de website of bel even naar 06-29295292. Dansend Licht heeft ook een Facebookpagina.

Locatie

Reageer op dit bericht