Agenda

Dansend Licht

Dansend Licht bij het Zonnelicht

Wanneer: 21 februari 2020 van 20:00 tot 22:00 Waar: Het Zonnelicht Entree: €12

Dansend Licht bij het Zonnelicht

Dansend Licht is een dansavond bij Het Zonnelicht. Het nodigt je uit om jezelf met open hart te ontmoeten in de dans waarbij je vanuit rust en verstilling jouw levenskracht en licht kunt ervaren. Op vrijdag 21 februari is Dansend Licht bij Het Zonnelicht.

Beschrijving

Het dansen is op blote voeten. Er wordt tijdens de dans niet met elkaar gesproken. Neem indien gewenst, zelf een flesje water mee. Tijdens deze dansavond van ongeveer anderhalf uur dans je jouw eigen, unieke dans.

De start is gezamenlijk in een openingscirkel. Daarna wordt de avond ingeleid met rustige, verstilde muziek. Je danst voornamelijk op jezelf, maar er is ook ruimte om samen met anderen te dansen. Naarmate de avond vordert kom je meer en meer in beweging met actieve en expressieve muziek. Af en toe zijn er stiltes ingebouwd, zodat je tussentijds kunt voelen wat de muziek met je gedaan heeft.

Er wordt tijdens de dans niet gesproken, ook niet door Marcel die de muziek heeft samengesteld. De avond eindigt met rustige, verstilde muziek, waarbij je een diepe ontspanning kunt ervaren. Je kunt daarbij, als je wilt, gebruik maken van een meditatiekussentje of een comfortabel matrasje. De avond wordt afgesloten met een kopje thee.

Extra informatie

  • Datum: vrijdag 21 februari
  • Inloop: 19:30 uur
  • Start: 20:00 uur
  • Einde: 22:00 uur
  • Entree: €12,-

Aanmelden

Aanmelden kan via de mail naar marcel@dansend-licht.nl. Kijk voor meer informatie op de website of bel even naar 06-29295292. Dansend Licht heeft ook een Facebookpagina.

Locatie

Reageer op dit bericht