Agenda

Hellend Vlak

Dansvoorstelling van Vloeistof: Hellend Vlak in de Piushaven

Wanneer: 12 mei 2017 van 20:00 tot 23:00 Waar: Piushaven Entree: €18,00
Bestel tickets

Dansvoorstelling van Vloeistof: Hellend Vlak in de Piushaven

Een spannend avontuur voor de dansers en geweldig om te zien vanaf de kade bij de Piushaven: Hellend Vlak. Deze dansvoorstelling voor jong en oud vindt plaats op vrijdag 12, zaterdag 13 en zondag 14 mei op de noord kade.

Hellend Vlak

Een ondergelopen huis in de Piushaven. Op het schuine dak zie je vier dansers de strijd aangaan met het opkomende water, met elkaar en met het onherbergzame dansvlak. Een avontuurlijke voorstelling waarin ieder de gevolgen van onze leefstijl zolang mogelijk probeert te ontkennen.

Hellend vlak is een voorstelling over het vermogen van de mens om de consequenties van zijn leefstijl te ontkennen. Op een meesterlijke manier lijkt hij dit heel lang vol te houden, terwijl de gevolgen op hem afkomen.

Yuri en Anja

Yuri en Anja werken sinds 2000 vanuit Tilburg. Dans is van iedereen vinden ze. En wat is daarbij een betere plek dan gewoon de straat op te gaan. Zo komt het publiek in aanraking met spannende dans en onverwachte situaties. Niet veilig van uit de studio maar midden in de samenleving. Yuri en Anja vinden het tof mensen te prikkelen om te reflecteren. Daarom speelt hun dans in op actuele dilemma’s waar je dagdagelijks mee te dealen hebt.

Meer informatie

  • Locatie: Piushaven, noord kade ter hoogte van Stadskade (tussen Doncurado en Shinzo)
  • Datum: Vrijdag 12 mei
  • Tijd: 20:00 uur
  • Entree: €18,00

Locatie

Reageer op dit bericht