Agenda

kluizenaar

Dansvoorstelling Last Resistance bij de Nieuwe Vorst

Wanneer: 16 september 2021 van 20:30 tot 22:00 Waar: Theater De Nieuwe Vorst Entree: €17,00
Bestel tickets

Dansvoorstelling Last Resistance bij de Nieuwe Vorst

Bij De Nieuwe Vorst kun je dans voorstelling Last Resistance door Annemijn Rijk gaan bekijken. Last Resistance maakt deel uit van een meerjarig kunstproject: Body of Art. Hierin worden de verhalen van ons lichaam onderzocht vanuit tien verschillende thema’s. Body of Art toont hoe wij vandaag de dag ons mens-zijn via ons lichaam ervaren. 

Wat is het?

Last Resistance is een duet tussen het om zich heen grijpende lichaam van een jonge man en de heldere, warme stem van de berichten die hij afspeelt, opnieuw en opnieuw en opnieuw.

Last Resistance is een voorstelling over vast grijpen en afscheid nemen. Over intimiteit en afstand. Over verslaving en overleving. Over rock bottom en hoop, isolatie en connectie. Over trauma’s en gebeurtenissen, hoe we die in ons lijf opslaan en hoe die soms naar buiten klappen, onaangekondigd en ongevraagd. Over fysieke sensaties en gemis, opoffering en genezing. Over kijken naar je eigen reflectie in een plas bloed en je realiseren: I exist. Something needs to happen here.

Wat is de impact op jou als bezoeker?

Annemijn Rijk onderzoekt wat de impact van de voorstelling op jou als bezoeker is. Aan de hand van een aantal vragen over een periode van zes weken meten we wat de impact en het residu van Last Resistance is. Wil je hierbij ondersteunen en onderdeel van uitmaken? Schrijf je dan in bij Laura de Vos (laura@bodyofart.nl) of scan de QR code voorafgaande aan de voorstelling in het theater.

Bezoeken

Ben jij nieuwsgierig geworden naar deze voorstelling? Kijk dan voor kaartjes en meer informatie op de website van De Nieuwe Vorst. Let op de prijzen van de kaartjes variëren: voor studenten en jongeren.

Locatie