Agenda

The Closet

Dansvoorstelling The Closet in de Loft

Wanneer: 8 juni 2019 van 19:30 tot 21:30 Waar: LOFT Theater Entree: €10,50

Dansvoorstelling The Closet in de Loft

Dansvoorstelling ‘The Closet’, is een productie die helemaal in teken staat van de LGBTQ+ Community. Dit onderwerp is jammer genoeg nog steeds taboe. Door middel van deze voorstelling wil maker Justine Margodt de community een hart onder de riem steken en het onderwerp meer bespreekbaar maken.

Over ‘The Closet’

Justine: “veel mensen vragen mij waarom ik deze voorstelling aan het maken ben en wat de aanleiding is hiervoor, wel… Waarom ik deze voorstelling maak en dit onderwerp heb gekozen is voor mij heel simpel! Het antwoord is ‘mijn broer’. Gilles, mijn broer is niet het onderwerp van deze voorstelling maar wel de aanleiding.”

“Ik ben er al heel mijn leven bij, van mijn geboorte tot nu. Ik heb samen met mijn broer alles meegemaakt. Zijn leven hier in Nederland was niet echt aangenaam. Hij werd zeer zwaar gepest binnen en buiten school, social media etc. Het kwam zelfs op een bepaald punt dat hij zijn leven niet meer wilde leven.”

“Dit is de aanleiding voor mijn voorstelling. Met deze voorstelling wil ik dus andere mensen die hetzelfde hebben meegemaakt of op dit moment zwaar gepest worden een hart onder de riem steken. Jullie zijn niet alleen! Ik wil deze mensen een stem geven. En de mensen aanspreken in hun naam. Ik wil de buitenwereld aanspreken, dit kan zo echt niet verder. Ik wil niet dat mensen zich langer anders voelen dan anderen. Ik wil dus met name deze mensen even in de spotlight zetten, onder de aandacht brengen, het taboe doorbreken. Want homoseksualiteit wordt nog altijd niet geaccepteerd, in andere landen staat er zelfs nog de doodstraf op. In meer dan de helft van alle landen ter wereld is homoseksualiteit strafbaar.”

In het kort

  • Datum: 8 juni 2019
  • Locatie: Loft (Ringbaan-Oost 8-17, Tilburg)
  • Tijd: inloop vanaf 19.30 uur
  • Entree: €10,50 (incl. 1 consumptie)
  • Tickets: justinemargodt@hotmail.com

Locatie

Reageer op dit bericht