Agenda

kluizenaar

Dansvoorstelling ‘Together’ & Alph van hiphopmaker Donna Chittick bij De Nieuwe Vorst

Wanneer: 30 september 2021 van 20:30 tot 22:00 Waar: Theater De Nieuwe Vorst Entree: Vanaf €8,50
Bestel tickets

Dansvoorstelling ‘Together’ & Alph van hiphopmaker Donna Chittick bij De Nieuwe Vorst

Op donderdag 30 september gaat choreograaf Donna Chittick op zoek naar sisterhood en brotherhood. In Together toont ze haar persoonlijke zoektocht naar individualiteit versus collectiviteit en de vrouw van nu. In ALPH zie je de struggle van de alfaman met zijn kwetsbare kant.

Together & Alph

Together is een eigentijdse mix van urban dansstijlen. Vier danseressen tonen ons de vrouwen van nu: zelfverzekerd, stoer en breekbaar tegelijkertijd. Chittick gaat op zoek naar de vrouwelijke kracht in die dansstijlen. Ze maakt een voorstelling waarin de dagelijkse werkelijkheid van haarzelf en haar danseressen de bron is.

ALPH weerspiegelt de masculiene energie. Als echte alfamannetjes tonen de vier dansers ons hun trots, kracht en zelfvertrouwen wat uiteindelijk toch lijkt te leiden tot onderlinge rivaliteit. Toch zijn de mannen ook verbonden door de worsteling die ze in elkaar herkennen. Wat zou er gebeuren als de machomuur afbreekt en ze het lef hebben hun gevoelige kant te tonen?

Twee energieke voorstellingen die je op het puntje van je stoel doen zitten. De dansers houden je in hun greep met hun krachtige bewegingstaal en intieme solo’s. In combinatie met de opzwepende beats van DJ Lovesupreme is het een waar hiphopfeestje!

Meer informatie

Wil je meer weten over de website of kaarten bestellen? Check dan de website. 

Locatie