Agenda

theaters tilburg

(geannuleerd) Dansvoorstelling van Nederlands Dans Theater ´The play between´ bij Schouwburg Concertzaal Tilburg

Wanneer: 11 december 2021 van 20:15 tot 23:00 Waar: Schouwburg Concertzaal Tilburg Entree: Variërend
Bestel tickets

(geannuleerd) Dansvoorstelling van Nederlands Dans Theater ´The play between´ bij Schouwburg Concertzaal Tilburg

Op zaterdag 11 december vind de tweede voorstelling van Nederlandse Dans Theater bij Schouwburg Concertzaal Tilburg plaats. Marcos Morau een rijzende ster in de Europese theater- en danswereld wil met zijn fantasierijke voorstellingen zorgen voor vermaak en inspiratie. Aansluitend volgt een stuk van Nadaz Zelner wat vaak gedurfd is en de hedendaagse danswereld verovert. Theaters Tilburg Start op 11 december om 20:15 uur met de voorstelling. Kaarten zijn te koop via de website de prijs start vanaf €19,00. Dit wil jij niet missen dus lees snel verder!

De voorstelling

In The play between presenteert Nederlands Dans Theater  twee wereldpremières. Allereerst van de Spaanse Marcos Morau, een rijzende ster in de Europese theater- en danswereld. Zijn fantasierijke werk versmelt dans, mode, film en theater en is sterk verhalend. Vervolgens Israëlisch choreograaf Nadav Zelner, Zelner is een danser en gedurfde choreograaf die de hedendaagse danswereld verovert. Hij maakte onder meer werk voor de Gauthier Dance Company en de Batsheva Dance Company. Zijn woordenschat is beïnvloed door de populaire cultuur dat tot zeer kunstzinnige werken leidt die vaak samengaan met onverwachte muzikale keuzes.

Interesse

Lijkt jou dit nu leuk? Kijk dan snel op de site voor extra info over het Nederlands Dans Theater, de voorstelling en ticketprijzen!

Locatie