Agenda

theaters tilburg

Dansvoorstelling van Nederlands Dans Theater ´Dreams 360´ bij Schouwburg Concertzaal Tilburg

Wanneer: 18 mei 2022 van 20:15 tot 23:30 Waar: Schouwburg Concertzaal Tilburg Entree: Variërend
Bestel tickets

Dansvoorstelling van Nederlands Dans Theater ´Dreams 360´ bij Schouwburg Concertzaal Tilburg

Op woensdag 18 mei 2022 komt Nederlands Dans Theater met voorstelling Dreams 360. Dit is de laatste van de vier voorstellingen die Nederlands Dans Theater heeft gespeeld bij Schouwburg Concertzaal Tilburg. De avond bestaande uit drie wereldpremières van vooraanstaande choreografen zoals Gabriela Carrizo, Crystal Pite en Roy Assaf. Het zijn stukken die in zullen spelen op je verbeelding. Roy Assaf maakt de avond compleet met zijn komst en maakt tijdens Dreams 360 zijn debuut. Het beloofd een mooie avond te worden vol vermaak. De voorstelling begint om 20:15 uur en vanaf €20,50 kan jij hier al bij zijn. Lees snel verder en bestel je kaartje want dit wil jij niet missen!

De voorstelling

Deze avond brengt het Nederlands Dans Theater drie wereldpremières van vooraanstaande choreografen: Gabriela Carrizo, Crystal Pite en Roy Assaf.

De Argentijnse Gabriela Carrizo vervaagt de grenzen tussen dans en theater in haar dramatisch gedreven werken in filmische sferen. De Canadese Crystal Pite, maakt meeslepende werken vol verbeeldingskracht. Haar dansstukken zijn een belevenis en zijn aansprekend en ontroerend voor publiek over de hele wereld. Als een frisse stem in de danswereld is Roy Assaf. Assaf afkomstig uit Israël is een van de meest gewilde en opkomende choreografische stemmen van vandaag. Hij completeert Dreams 360 met een wereldpremière, waarmee de choreograaf zijn debuut maakt bij Nederlands Dans Theater.

Interesse

Lijkt jou dit nu leuk? Kijk dan snel op de site voor extra info over het Nederlands Dans Theater, de voorstelling en ticketprijzen!

Locatie