Agenda

Darttoernooi voor het goede doel

Wanneer: 11 augustus 2018 van 13:00 tot 20:00 Waar: TVV Slagzinflyers Entree: €7,50

Darttoernooi voor het goede doel

Op zaterdag 11 augustus organiseren Jose Schoone en John van Lieshout weer een single 501-darttoernooi (poule en knock-out). Inschrijfgeld €7.50 incl. 2 consumpties. Locatie: TTV Slagzinflyers, Robert Fruinstraat 23 te Tilburg.

Tijdens deze dag zal er gedart worden voor het goede doel. Tevens is er een loterij met mooie prijzen. De volledige opbrengst van het inschrijfgeld en de loterij zijn bestemd voor de zwerfhonden en zwerfkatten van Stichting: ATLAS ANIMAL PROJECT. Hopelijk wordt het net als afgelopen jaar weer een groot succes. Toen vonden 59 darters de weg naar slagzinflyers om het goede doel te steunen en een leuke gezellige middag te hebben.

Stichting ATLS ANIMAL PROJECT

Stichting ATLAS ANIMAL PROJECT zet zich in tegen het leed dat (zwerf)dieren ondergaan in zowel het buitenland als wel in Nederland. Het doel is een beter bestaan en een goede toekomst voor deze dieren. ATLAS ANIMAL PROJECT werkt samen met gastgezinnen of shelters in de landen waar de (zwerf)dieren verblijven. Daarnaast worden projecten gestimuleerd en financieel ondersteund, die het doel hebben de dieren ter plekke een beter bestaan te geven. Hiertoe behoren ook neutralisatie projecten om de aanwas van nieuwe (zwerf)dieren te bestrijden. Ook educatieve projecten die het bewustzijn omtrent dierverzorging verbeteren vallen onder hun beleid.

Voor projecten die tot doel hebben om de dieren te vernietigen wordt gezocht naar alternatieven. Ander soortgelijke hulpverzoeken worden, mits ze voldoen aan de doelstelling van de stichting, ook ondersteund. Werkzaamheden die de stichting nog meer doet: Dieren die voor adoptie in aanmerking komen voorbereiden op de reis d.m.v. vaccinaties en eisen die gesteld worden volgens regelgeving van de Nederlandse Voedsel en Waren Wet. Werven van gastgezinnen, welke observeren, trainen en streven naar een beter gezondheid van de dieren om te zorgen voor een verantwoorde herplaatsing bij een adoptiegezin. Plaatsen van dieren bij hun definitieve adoptant (contractueel vastgelegd). Verlenen van nazorg zolang als het nodig is voor de dieren en/of adoptant. Begeleiden en/of herplaatsen van dieren die door omstandigheden niet langer door de verzorger kunnen worden verzorgt. Kortom genoeg redenen om ook deze keer weer mee te doen met ons gezellige dart-toernooi voor het goede doel: ATLAS ANIMAL PROJECT.

Wederom hopen we weer veel darters te mogen verwelkomen op zaterdag 11 augustus 2018.

Locatie

Reageer op dit bericht