Agenda

David Gilmour live at Pompeii

Pathé Music: David Gilmour live at Pompeii bij Pathé Tilburg

Wanneer: 17 september 2017 van 15:00 tot 17:00 Waar: Pathé Entree: €12,50
Bestel tickets

Pathé Music: David Gilmour live at Pompeii bij Pathé Tilburg

Op zondag 17 september kun je bij Pathé Tilburg terecht voor een speciale muziekspecial. David Gilmour live at Pompeii staat namelijk op het programma. Als bezoeker beleef je het optreden alsof je vooraan staat, maar dan vanuit je gemakkelijke bioscoopstoel.

David Gilmour werd bekend als de zanger van Pink Floyd, maar ook als soloartiest boekte hij grote successen. Een show die je niet mag missen!

David Gilmour live at Pompeii

Vijfenveertig jaar nadat David Gilmour van Pink Floyd Live at Pompeii filmde in het legendarische Romeinse amfitheater, keerde hij terug voor twee spectaculaire shows. Deze shows zijn een audio-visueel spektakel, met vuurwerk, lasers en een gigantisch cirkelvormig scherm waarop speciaal gemaakte films de nummers aanvullen. Het gaat echter vooral om de verbazingwekkende muziek en het optreden van een all-star band.

De twee shows die David Gilmour gaf waren de allereerste rockconcerten voor publiek in het Romeinse amfitheater. Twee avonden lang kon de menigte van 2600 mensen precies staan waar gladiatoren in de eerste eeuw na Christus hebben gevochten.

Tijdens de show brengt David Gilmour zowel solonummers als Pink Floyd klassiekers ten gehore, waaronder One of these Days. Dit is het enige nummer dat ook werd uitgevoerd bij de show van Pink Floyd in 1971. David Gilmour live at Pompeii laat een kunstenaar aan de top van zijn artistieke spel zien, die ongelofelijk materiaal uitvoert met zijn band van wereldklasse in een unieke omgeving.

In het kort

  • Datum: zondag 17 september 2017
  • Tijd: 15.00 – 17.00 uur
  • Locatie: Pathé Tilburg (Pieter Vreedeplein)
  • Entree: €12,50

Voor meer informatie kun je ook op de website van Pathé Tilburg kijken.

Locatie

Reageer op dit bericht