Agenda

mensenrechten meet up

De Bibliotheek helpt bij digitale belastingaangifte

Wanneer: 28 maart 2018 van 14:00 tot 16:00 Waar: Bibliotheek Midden-Brabant Entree: Gratis

De Bibliotheek helpt bij digitale belastingaangifte

Mensen die hulp nodig hebben bij de digitale belastingaangifte of het online aanvragen van toeslagen, kunnen terecht in de Bibliotheek Midden-Brabant. Samen met medewerkers van EZ Boekhouding biedt de Bibliotheek gratis spreekuren aan ter ondersteuning bij de digitale aangifte of aanvraag.

Digitale belastingaangifte

In alle vestigingen van de Bibliotheek Midden-Brabant staat een aparte belasting-pc, waar je gratis gebruik van kunt maken. Dit is een pc die zo is afgeschermd dat je er in alle rust en privacy je aangifte op kunt doen. Ook kun je er tijdens service-uren gratis documenten printen voor je aangifte.

Hulp bij aangifte en gebruik van de computerfaciliteiten is voor iedereen beschikbaar, ook als je geen lid bent van de Bibliotheek.

digitale belastingaangifte

Spreekuren

Wil je graag hulp bij het doen van je aangifte? Heb je moeite met het invullen van formulieren of organiseren van je papieren? Of wil je weten hoe je bepaalde toeslagen of een betalingsregeling kunt aanvragen bij de Belastingdienst? De medewerkers van EZ Boekhouding helpen je graag!

Locatie

Reageer op dit bericht