Agenda

De gezelligste tafel van Tilburg op het Wagnerplein

De gezelligste tafel van Tilburg op het Wagnerplein

Wanneer: 19 mei 2017 van 11:00 tot 14:30 Waar: Winkelcentrum Wagnerplein Entree: €3,00

De gezelligste tafel van Tilburg op het Wagnerplein

In mei wordt er een pop-up restaurant/ontmoetingsplek ingericht in winkelcentrum Wagnerplein. Dit wordt de gezelligste tafel van Tilburg. Deze tafel biedt plek voor alle Tilburgers, alle culturen en alle geloven. Aan deze tafel is iedereen welkom!

De gezelligste tafel van Tilburg

Het initiatief “Samen te eten aan de gezelligste tafel van Tilburg” is ontstaan vanuit verschillende Tilburgse organisaties en gemeente Tilburg die een bijdrage leveren aan de maatschappij en dan met name gericht op het verbinden van mensen, stimuleren van verdraagzaamheid en het verdringen van eenzaamheid. Gezamenlijk eten en genieten voor mensen die Samen Leven in Tilburg.

4Women

Het eten dat wordt geserveerd aan de bezoekers, wordt voor een groot gedeelte bereidt door een groep vrouwen van FoodCourt & 4Women alle afkomstig uit Tilburg noord. Zij maken heerlijke Marokkaanse, Turkse, Surinaamse, Oriëntaalse en Europese gerechten. Daarnaast worden er gerechten en producten beschikbaar gesteld door de food ondernemers van het Wagnerplein.

Pop-up restaurant

Het pop-up restaurant opent op 12, 19 en 26 mei tussen 11.00 en 15.00 uur haar deuren voor bezoekers. Er zijn twee lunchrondes 1e van 11.00 – 12.30 uur en de 2e ronde is van 13.00 – 14.30 uur. Zin om aan te schuiven?

Koop dan voor € 3,- jouw lunchvoucher! Tegen inlevering van de lunchvoucher* mag je op één van de vrijdagmiddagen aanschuiven. Iedere week is er per lunchronde plaats voor 50 deelnemers. Iedere deelnemer krijgt een volledig verzorgde lunch inclusief consumpties. De vouchers zijn te koop bij Bibliotheek Wagnerplein, Optiek van den Bersselaar en Vishandel Nico Smit

Locatie

Reageer op dit bericht