Agenda

De Grote Geekshow

De Grote Geekshow Heroes vs. Villians in Theaters Tilburg

Wanneer: 20 maart 2019 van 20:30 tot 22:00 Waar: Theaters Tilburg Entree: €4,-
Bestel tickets

De Grote Geekshow Heroes vs. Villians in Theaters Tilburg

Geeks opgelet! Dit is de tweede keer dat er in Nederland een geekshow wordt georganiseerd. En jij bent uitgenodigd! De Grote Geekshow is een late night talkshow waarbij 3 verschillende gasten uit het geek-landschap aansluiten om te vertellen wie ze zijn en wat ze doen.

Heroes vs. Villians

Het thema van de avond is ‘Heroes vs. Villains’ met als hoofdvraag: Wat zijn momenteel de meest iconische heroes en villains? Aangevuld met vragen zoals: Wat maakt een villain nou echt eng of interessant? En verandert ons perspectief van een toffe hero? 20 Maart gaat host Mr. Adrian samen met het publiek en de gasten in gesprek in de studio van Theaters Tilburg!

Ninja Patrol is een organisatie die focust op alles rondom ‘geekness’. Denk hierbij aan gaming, anime, comics, cosplay, boardgames, films & series. Waarom? Geeks zijn de toekomst. Volgens Ninja Patrol is dit namelijk wereldwijd één van de hardst stijgende (sub)culturen. Ninja Patrol streeft er naar om de verschillende geek-facetten meer met elkaar te verbinden. Daarnaast geloven ze er heilig in dat er in iedereen wel een geek schuilt.

De talkshow vindt plaats van 20:30 uur tot 22:00 uur. Daarna is er nog een gezellige naborrel waarbij er ook de mogelijkheid is om te gamen.

In het kort

  • Tickets: €4,-
  • Wanneer: woensdag 20 maart
  • Locatie: studio, Theaters Tilburg
  • Tijd: van 20:30 tot 22:00 uur, daarna naborrel voor de liefhebbers

Locatie

Reageer op dit bericht