Agenda

Jaozeetie

De Jaozeetie Bingo in de LocHal

Wanneer: 15 februari 2019 van 19:30 tot 21:30 Waar: Bibliotheek Midden-Brabant Entree: €5,-

De Jaozeetie Bingo in de LocHal

Jaozeetie! Een prachtige Tilburgse uitspraak als reactie op een sterk verhaal of op een onwaarschijnlijke gebeurtenis. De Jaozeetie is een rariteitenkabinet dat met zo’n 50 verhalen met een typisch Tilburgse twist te zien is op het Stadsbalkon in de LocHal. Wist je trouwens dat Tilburg de grootste bingostad ven Nederland is? Daarom wordt op 15 februari de Jaozeetie Bingo georganiseerd! Een bingo met een Jaozeetie-draai.

Bingozeetie

Neem bewapend met je bingostift (of gewoon een pen) plaats op de tribune van het trappenlandschap van de LocHal en waan je even in een industriële variant op Bet Kolen. Door het glas zie je de contouren van de roze-gele kast op het Stadsbalkon. Initiatiefnemers Bas Horsten en Noortje van Venrooij draaien aan de bingomolen, roepen de nummers om en zorgen voor toffe prijzen, uiteraard ook met een Tilburgse twist.

Meespelen

De Bingo begint vrijdagavond 15 februari om 19.30 uur. Voor €5 kun je meespelen en krijg je meteen een welkomstdrankje. Meld je van te voren aan via kennismakerij@bibliotheekmb.nl, want er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Nieuwe plek

Na 22 februari verhuist De Jaozeetie na bijna twee maanden van het Stadsbalkon. Daarvoor zijn de initiatiefnemers nog op zoek naar nieuwe plekken in Tilburg. Blijf op de hoogte of geef je suggestie door voor een nieuwe plek via de Facebook-pagina.

Locatie

Reageer op dit bericht