Agenda

Jelle Amersfoort

De Kleine Zeemeermin in Theaters Tilburg

Wanneer: 11 mei 2019 van 13:30 tot 18:00 Waar: Theaters Tilburg Entree: €19,-
Bestel tickets

De Kleine Zeemeermin in Theaters Tilburg

Op zaterdag 11 mei zwemt De Kleine Zeemeermin langs Theaters Tilburg. De familiemusical met Sita Vermeulen in de hoofdrol speelt twee middagshows, om 13:30 uur en om 16:00 uur. Ook is er een sprookjesverkleedwedstrijd, meet & greet met de acteurs en een Onderwaterbal.

Over de voorstelling

Heel diep in de zee woont de Kleine Zeemeermin (Sita Vermeulen). Ze is een mooie zeeprinses en leeft met haar familie en vrienden tussen het koraalbos en de vriendelijke vissen. Op een dag redt de Kleine Zeemeermin een mensenprins. Ze wordt op slag verliefd op hem. Er is alleen wel een probleem: het gemene tovenaarsduo Titus en Fien (Michael van Hoorne en Esther van Santen) heeft alles gezien en probeert de Kleine Zeemeermin met een listig plannetje weg te houden van het land.

Na de voorstelling

Kinderen mogen verkleed naar het theater komen en meedoen aan de Sprookjesverkleedwedstrijd om zo kans te maken op een sprookjesachtig prijzenpakket. Na afloop van de voorstelling kunnen de kinderen op de foto met alle acteurs tijdens een meet & greet en dansen op het Onderwaterbal.

Meer info & tickets

De Kleine Zeemeermin is zaterdag 11 mei om 13:30 uur en om 16:00 uur te zien in de schouwburg van Theaters Tilburg. Tickets kosten €19 en te bestellen via theaterstilburg.nl, aan de balie of telefonisch via 013 543 22 20.

Locatie

Reageer op dit bericht