Agenda

kluizenaar

De Kluizenaar #18 in De Nieuwe Vorst

Wanneer: 24 mei 2019 van 17:00 tot 20:00 Waar: Theater De Nieuwe Vorst Entree: Gratis
Bestel tickets

De Kluizenaar #18 in De Nieuwe Vorst

De Kluis, niet meer dan een holle stenen ruimte van circa 8 bij 4 meter, weggemoffeld in de kelder. Wat als je een maker uitnodigt daar een week te bivakkeren? Wat kan er ontstaan? Of juist niet…

Je kunt het zien op de tweede en vierde vrijdag van de maand, rond borreltijd, als de kluizenaar de deuren in de kelder opent. Vandaag openen de deuren voor Radio Sancha.

Radio Sancha

Radio Sancha bestaat uit het duo Camille Paycha en Noortje Sanders (performance – circus – visual art – puppetry). Samen proberen ze om te gaan met het ondraaglijke idee dat de mensheid zal uitsterven. Niet nu misschien, maar later. En dan? Kan je als mens kijken naar een tijd waar je zelf niet meer zal zijn? Wat zullen wij achterlaten als we weg zijn, en hoe zal de wereld daar omheen evolueren? Waren wij echt zo belangrijk als we dachten?

The Magnavem Project

Dit onderzoek in de kluis is onderdeel van de researchfase van The Magnavem Project. In dit project zullen Camille Paycha en Noortje Sanders gebruik maken van circus, objecttheater en radio om hun onderzoek naar speculatieve biologie en post-humanisme om te vormen tot een straatperformance die in de zomer van 2020 in première gaat.

In het kort

  • Locatie: De Nieuwe Vorst
  • Datum: vrijdag 24 mei
  • Datum: 17.00 uur
  • Categorie: mix
  • Entree gratis

Locatie

Reageer op dit bericht