Agenda

Rijk en Smeets

De kluizenaar #7: Sanne Rambachs in De Nieuwe Vorst

Wanneer: 14 december 2018 van 17:00 tot 18:00 Waar: Theater De Nieuwe Vorst Entree: gratis

De kluizenaar #7: Sanne Rambachs in De Nieuwe Vorst

De Kluis, niet meer dan een holle stenen ruimte van circa 8 bij 4 meter, weggemoffeld in de kelder. Wat als je een maker uitnodigt daar een week te bivakkeren? Wat kan er ontstaan? Of juist niet… Een week lang opgesloten zitten in een kluis in de kelder van de Nieuwe Vorst is niet niets, maar daar komen wel de meest verrassende presentaties uit. Je kunt het zien op de tweede en vierde vrijdag van de maand, rond borreltijd, als de kluizenaar de deuren in de kelder opent.

Sanne Rambachs

De stem ligt het dichtst bij het hart. Door warme klanken, vertolkt met diepe intentie, weet Sanne Rambags magie te creëren. Al op jonge leeftijd ontwikkelde zij zich als musicus met een uitgesproken geluid. Ze is als een van de weinige zangeressen van haar generatie in staat om op een open manier te improviseren, soms met zelfgeschreven teksten en gedichten, dan weer door zich volledig tussen de musici te positioneren. Hierdoor heeft haar stem een instrumentale functie waarmee zij op zoek gaat naar de uitersten van de stem, nieuwe klanken en een eigen geluid.

Samen met tenorsaxofonist Jesse Schilderink zal ze gastmusici uit Trondheim, Noorwegen, ontvangen. In het programma Hvor Jeg Er Hjemme bouwen ze een brug tussen de grond in Nederland en Noorwegen. Samen zullen ze op zoek gaan naar de manier om in klank terug naar huis te gaan, naar daar waar hun wortels liggen

  • Locatie: De Nieuwe Vorst
  • Datum en tijd: vrijdag 14 december van 17.00 tot 18.00 uur
  • Entree: gratis

Kijk voor meer informatie op de website van De Nieuwe Vorst.

Locatie

Reageer op dit bericht