Agenda

hotel Sinterklaas

De Sint Musical: Hotel Sinterklaas

Wanneer: 2 december 2017 Waar: Theaterzaal Loft Tilburg Entree: €7,50
Bestel tickets

De Sint Musical: Hotel Sinterklaas

Wanneer Sinterklaas in het land is, reist hij natuurlijk stad en land af om cadeaus bij de kinderen te brengen. In deze gezellige tijd kun je ook naar de Sint musical Hotel Sinterklaas in het Loft Theater. Op zaterdag 2 december kun je om 10.00, 13.00 en 16.00 naar de voorstelling.

Hotel Sinterklaas

Het kasteel van Sinterklaas is niet op tijd klaar voor zijn verblijf in Nederland. Uiteindelijk belanden de Sint en zijn pieten in het hotel van de twee bejaarde vrouwen Bep en Riet. In eerste instantie lijkt alles goed te gaan, maar waar is toch de staf gebleven en waarom is de Sint zijn grote boek kwijt? Horen pepernoten wel groen te zijn en wie weet waar de pakjes zijn gebleven? Kom naar het Loft Theater als je wilt weten of alle problemen opgelost kunnen worden en Sinterklaas gewoon zijn verjaardag kan vieren in Nederland.

Hotel Sinterklaas is een gezellige gezinsmusical gericht op gelovige kinderen. Maar de voorstelling is zeker ook leuk voor hun oudere broertjes en zusjes én volwassen. De musical wordt volledig geproduceerd door de vrijwilligers van het Sint Nicolaas Comité Tilburg. De voorstelling duurt ongeveer 65-70 minuten en na afloop mogen alle kinderen op de foto met de Sint.

In het kort

  • Datum: zaterdag 2 december 2017
  • Aanvang: 10.00 uur | 13.00 uur | 16.00 uur
  • Locatie: Loft Theater
  • Entree: €7,50

Locatie

Reageer op dit bericht