Agenda

de thuin

De Thuin: hét feestje zonder line-up tijdens de Tilburgse kermis

Wanneer: 29 juli 2018 van 15:00 tot 21:00 Waar: BANK15 Entree: Gratis

De Thuin: hét feestje zonder line-up tijdens de Tilburgse kermis

De Thuin komt na drie geslaagde edities in juni terug op zondag 29 juli! Bij dit zondagmiddag feestje sluit je je weekend goed af in een huiselijke tuinsfeer, maar dan buiten de deur. Dans op muziek, speel een spel en drink een lokaal drankje. Onder de stralende zon kun je genieten van de beste disco, (deep) house en tech house. Geen zin om te dansen? Dan kun je meedoen met een creatieve activiteit of lekker een hapje eten.  

Draaien uit passie

Bij De Thuin wordt er geen line-up met set-tijden bekend gemaakt en draaien DJ’s omdat het hun passie is. Organisator Pip Cloo vertelt: “Zie De Thuin als een leuke chill-middag met vrienden die uitloopt in een dansfestijn. Ik vind het belangrijk dat beginnende DJ’s een kans krijgen en komen draaien omdat ze dat gezellig vinden.”

de thuin

Plonsbad

Maar dat is niet alles! Op 29 juli staat er een heus plonsbad bij De Thuin waar dappere mannen en vrouwen zich op de stoel kunnen plaatsen. Wordt er raak gegooid? Dan haal je een nat pak! Maar wat geeft het, bij lekker weer droog je zo weer op. Gooi je liever? Dan kun je voor vijf euro drie keer proberen. Wie zet jij op die stoel?

Barbecue

Op 29 juli staat er naast goede muziek ook een barbecue klaar waar je jezelf van tevoren voor in kunt schrijven. De kosten zijn 12,50 per persoon en in ruil hiervoor krijg je een ruim buffet aan salades, vers stokbrood en uiteraard heerlijk vlees voor terug. Het is ook mogelijk om een vegetarische portie te bestellen.

Ruimte voor jouw initiatief

Met De Thuin laat BANK15 zien het ruimte geeft voor nieuwe initiatieven. Pioniers, creatieven en ambassadeurs krijgen hier de ruimte om nieuwe concepten uit te voeren voor een vernieuwende stad. “BANK15 biedt een platform waar jouw ideeën werkelijkheid worden!”

Kom jij een biertje drinken en dansen in de zon? Het evenement is geheel gratis. Ontdek De Thuin en sluit hier je weekend goed af!

Alles over Kermis Tilburg

Bekijk hier het laatste nieuws, de leukste evenementen, alle attracties, de mooiste foto’s en alle praktische info over de Tilburgse Kermis:

 

Locatie

Reageer op dit bericht