Agenda

Tilburgse avondvierdaagse

De Tilburgse avondvierdaagse

Wanneer: 19 juni 2017 tot 22 juni 2017 Waar: Tilburg

De Tilburgse avondvierdaagse

Avondvierdaagse Tilburg Gezellig wandelen door Tilburg en dat voor de 66e keer! Doet je dit jaar ook (weer) gezellig mee? Van maandag 19 juni tot en met donderdag 22 juni staat de 66e editie van de avondvierdaagse in Tilburg op het programma.

De Tilburgse avondvierdaagse

Er kan gewandeld worden op een route van 5km en 10 km. De avondvierdaagse van Tilburg trekt jaarlijks meer dan 10.000 bezoekers en is een van de grootste (kinder)sportevenementen van Tilburg. Met jaarlijks meer dan 4.000 deelnemers bestaande uit basisscholen, grote groepen, kleine groepen en individuen is het een Tilburgs feestje voor jong en oud. Maandag 19 juni en dinsdag 20 juni word er gestart in het reeshofpark. Woensdag 21 juni en donderdag 22 juni word gestart vanaf de Rooi Pannen. De deelnemers van de 10 kunnen aan hun uitdaging beginnen om 18.15 uur. De deelnemers van de 5 km kunnen aan hun uitdaging dagelijks starten om 18.30 uur.

De laatste avond

De laatste avond afstand 5 km zal de intocht gezamenlijk feestelijk worden afgesloten op donderdag 22 juni. Om het feestje nog leuker te maken word de start en finish aangekleed met entertainment. Een DJ zorgt voor gezellige muziek voor het vertrek en bij de finish locaties . Meer informatie nodig? Kijk dan op de website www.avd-tilburg.nl.

Benieuwd?

Ben jij benieuwd naar de avond vierdaagse ? Wij waren er afgelopen jaar bij. Bekijk hier de foto’s van 2016.

Locatie

Reageer op dit bericht