Agenda

deadpool

Deadpool Night in IMAX bij Pathé Tilburg

Wanneer: 16 mei 2018 Waar: Pathé Entree: €10,75
Bestel tickets

Deadpool Night in IMAX bij Pathé Tilburg

Op woensdagavond 16 mei organiseert Pathé Tilburg in haar IMAX zaal de Deadpool Night. Liefhebbers van deze knotsgekke en komische superheld kunnen op deze avond komen genieten van de film Deadpool (2016) en om middernacht de première van het nieuwe deel Deadpool 2. Beide films zijn dus te zien in de IMAX zaal van Pathé Tilburg. IMAX biedt de bezoeker de meest ultieme filmervaring die er maar is door kristalhelder beeld- en intense geluidskwaliteit.

Programma:
Deadpool IMAX– Aanvang 21.30 uur – Einde 23.30 uur
Deadpool 2 IMAX – Aanvang 0.00 uur – Einde 02:00 uur

Deadpool (2016)

Gebaseerd op Marvel Comic’s meest onconventionele antiheld. Deadpool vertelt het verhaal van Wade Wilson (Ryan Reynolds), voormalig lid van de Special Forces nu een huurling.

Na een duister experiment genezen zijn verwondingen razendsnel en bedenkt hij het alter ego Deadpool. Gewapend met zijn nieuwe gave en een goed gevoel voor (zwarte) humor gaat Deadpool op zoek naar de man die zijn leven bijna verwoestte.

Deadpool 2

Na het overleven van een bijna fatale runderaanval, worstelt een misvormde cafetaria-kok (Wade Wilson) om zijn droom te verwezenlijken om een succesvolle barman te worden – terwijl hij daarnaast ook nog moet leren omgaan met smaakverlies.

Op zoek naar zijn levenslust én een fluxcondensator, gaat Wade de strijd aan met ninja’s, de yakuza en een groep seksueel agressieve honden. Terwijl hij ondertussen de wereld rondreist om het belang van familie, vriendschap en smaak te ontdekken – op zoek naar avontuur en de felbegeerde koffiemok-titel ‘World’s Best Lover’.

deadpool night

Tickets

Tickets voor de Deadpool Night zijn te koop op www.pathe.nl/tilburg en bij de kassa van Pathé Tilburg, Pieter Vreedeplein 174. Parkeren kan met 50% korting in parkeergarage Heuvelpoort in het centrum van Tilburg.

Locatie

Reageer op dit bericht