Agenda

Decibel

Decibel Festival 2019 in de Beekse Bergen

Wanneer: 16 augustus 2019 tot 18 augustus 2019 Waar: Beekse Bergen

Decibel Festival 2019 in de Beekse Bergen

Decibel Outdoor Festival 2018 is inmiddels uitgegroeid tot het grootste eendaagse hardere stijlen festival van Europa. Met een capaciteit van 70.000 bezoekers. Dit top evenement bestaat uit vijf districten met diverse concepten. Of te wel, de gaafste artiesten en sing-songwriters van vrijdag 16 tot en met zondag 18 augustus in de Beekse Bergen.

Bigger

Met niet één, niet twee, maar drie dagen Decibel outdoor! Exclusief voor bezoekers met een weekend ticket inclusief kampeerplek of travel package begint de festival journey op vrijdag. Het zuidelijk gelegen The Beach district is met drie area’s het decor voor de kick-off party en dé perfecte start van jouw Decibel outdoor weekend. Zaterdag opent traditioneel het gehele terrein met vijf disctricts en twee mainstages haar deuren voor alle bezoekers. Omdat één festival dag niet genoeg is, zijn op zondag de noordelijke & centraal gelegen districten The Forest, The Road, The Lake en natuurlijk The Mainstage geopend op zondag. Naast het ‘weekend with campsite ticket’ & travel arrangementen is er in 2019 ook de mogelijkheid om een ‘2 day ticket’ aan te schaffen waarmee je op zaterdag en zondag toegang tot het festivalterrein hebt.

Better

Meer tijd op het festival betekent ook meer muziek. De artiesten zullen langere sets spelen en je kan dus nog langer van ze genieten. Omdat er in de districten op zondag een andere muziekstijl centraal zal staan dan op zaterdag geeft je dit de gelegenheid om nog meer van het festivalterrein te ontdekken, op zoek naar je favoriete artiesten. Uiteraard vinden er op alle dagen spectaculaire showmomenten plaats zoals indrukwekkende eindshows. Daarnaast wordt The Weekend district ook niet vergeten, in de afgelopen jaren is de camping van Decibel outdoor uitgegroeid tot een waar fenomeen. Met de 24-uurs faciliteiten, verrassende pop-up party’s en hilarische activiteiten blijft de ongekende sfeer van het volledige weekend behouden en gaan ze er in 2019 nog een schepje bovenop doen.

Longer

Vanaf 2019 kunnen we niet alleen langer gebruik maken van het festivalterrein, maar zijn de sluitingstijden van het festivalterrein ook verruimd! Op vrijdag en zaterdag gaan we tot 01.00 uur door en op zondag tot 23:00 uur. Dat betekent op de zaterdag twee uur langer feesten in het donker met nog meer show en spektakel. Natuurlijk zal erna op het campingterrein traditioneel doorgefeest worden tot in de vroege uurtjes.

Tickets

De ticketverkoop van Decibel 2019 ging deze editie al vanaf december van start, deze kaarten gingen over de toonbank voor een gereduceerd bedrag. De festivalkaarten voor de zaterdag en zondag vindt je hier. De earlybird tickets voor de camping zijn inmiddels al uitverkocht, de overige kaarten voor een vaste accommodatie zijn hier verkrijgbaar.

Foto’s

Wil je een sfeerimpressie van Decibel? Bekijk dan de foto’s die onze Jules van Iperen vorig jaar maakte op het festivalterrein.

Locatie

Reageer op dit bericht