Agenda

Dialoogavond

Dialoogavond bij Elim Tilburg

Wanneer: 16 september 2020 van 19:30 tot 22:00 Waar: Elim Tilburg Entree: Gratis

Dialoogavond bij Elim Tilburg

De mensen van leefgroep Elim merken dat nogal wat mensen uitkijken naar een veilige mogelijkheid om anderen te ontmoeten. In het afgelopen halfjaar zijn we daarin allemaal beperkt en nog steeds ervaren we nieuwe beperkingen. Daarom nemen ze graag het initiatief voor een dialoogavond.

Ontmoeting en dialoog

De bedoeling van de avond is ontmoeting en dialoog tot stand laten komen tussen mensen met verschillende achtergronden. Daarbij kunnen onderwerpen worden belicht die anders onbesproken blijven. Ook krijgen mensen die normaal gesproken niet zo gauw in contact zouden komen met elkaar nu wel die gelegenheid.

Hoe verloopt zo’n avond?

In een prettige omgeving gaan de deelnemers onder leiding van een getrainde gespreksleider in gesprek over het thema volgens een 4-stappen-methodiek:

  • kennismaken;
  • ervaringen delen;
  • dromen;
  • zelf in actie komen (of daar een idee voor vormen).

Waarom is dit thema gekozen en wat houdt het in?

Het thema ‘Luisteren’ is gekozen omdat op 17 september de Werelddag van het luisteren wordt gehouden. Wat het thema inhoudt, mag elke deelnemer zelf zoveel mogelijk invullen. Je kunt denken aan: zelf luisteren, hoe doe ik dat, wat wil ik daarin nog leren, wat hoor ik van anderen terug? Maar ook: luisteren anderen naar mij, weet ik mij gehoord, en zo niet, wat kan ik daaraan doen? Of anders.

Aantal deelnemers

Om een vruchtbare uitwisseling te kunnen hebben, vinden we vijf deelnemers een minimum. Vanwege de 1,5 meter afstand die we in acht moeten nemen, is zeven personen het maximum voor de ruimte waarin we zullen zitten. Dit aantal is inclusief de gespreksleider, die vanuit Elim aanwezig zal zijn.

In het kort

  • Datum: Woensdagavond 16 september 2020
  • Tijd:  19:30 tot 22:00 uur
  • Aanmelden: Bel 013 4638505 of mail stiltecentrum@elimgroep.nl
  • Locatie: Elim, Schiphollaan 30, Tilburg

Aanmelden voor de dialoogavond is noodzakelijk. Graag voor woensdag 16 september 11.00 uur.

Locatie