Agenda

digi-spreekuur

Digi-spreekuur in de Bibliotheek Wagnerplein

Wanneer: 24 april 2019 van 14:00 tot 15:30 Waar: Bibliotheek Wagnerplein Entree: Gratis

Digi-spreekuur in de Bibliotheek Wagnerplein

In de maand april gaat de Bibliotheek Wagnerplein starten met een digi-spreekuur. Voor iedereen, die al enige Computerervaring heeft, maar graag geholpen wil worden met praktische vragen op digitaal gebied. Het eerste digi-spreekuur is op woensdag 24 april van 14.00 tot 15.30 uur in de Werkplaats van de bibliotheek.

Heb je vragen over de computer, e-reader, mobiel, tablet, iPad en de toepassingen ervan? Of heb je problemen met je mobiele toestel en kom je er zelf niet uit? Kom naar het Digi-spreekuur!

Vragen worden beantwoord en samen wordt naar een oplossing gezocht. Er wordt hulp geboden met bijvoorbeeld het aanmaken van een account, de instellingen van een social media pagina, het updaten van een programma. Ook alle vragen over het downloaden van E-books kunnen gesteld worden. Neem je eigen laptop, tablet of smartphone mee naar het spreekuur.

Aanmelden is niet nodig. Je kunt zo binnenlopen met je vragen. Deelname aan het Digi-spreekuur is gratis. Het Digi-spreekuur is 1x per maand op de laatste woensdag van de maand: 24 april- 29 mei – 26 juni – 25 september

Locatie

Reageer op dit bericht