Agenda

Kennismakerijrevue

Digitale workshop voor kinderen bij Bibliotheek Midden-Brabant

Wanneer: 12 september 2020 van 12:30 tot 14:00 Waar: Bibliotheek Midden-Brabant Entree: Gratis toegang
Bestel tickets

Digitale workshop voor kinderen bij Bibliotheek Midden-Brabant

In de bibliotheek worden elke maand digitale workshops georganiseerd, waarbij kinderen hun digitale vaardigheden ontwikkelen en hun talent kunnen ontdekken. Meedoen aan de workshops kan in verschillende vestigingen van De Bibliotheek Midden-Brabant. Er wordt steeds met een ander thema gewerkt.

De digitale workshops in de Zomerwerkplaats van De Bibliotheek werden in de vakantie goed ontvangen. Veel kinderen hebben enthousiast meegedaan. Ze vonden het erg leerzaam en vooral heel leuk om te doen. In september gaat ‘t nieuwe seizoen van start. In de Bibliotheken Berkel-Enschot, Udenhout en Wagnerplein gaan we aan de slag met:

  • Lego programmeren, VR wereld, Brawl Star Level, Sketch Nation, Minecraft, Stop-Motion, Fortnite en een Youtube gaming vlog

Ben je 7 jaar of ouder? En lijkt het je leuk om meer te leren over programmeren, het maken van games, apps en VR? Dan ben je welkom in de werkplaats! Elke workshop heeft een ander thema, waardoor je elke keer iets nieuws leert.

In september starten we met Lego programmeren. Wist je dat er Lego is die je kunt programmeren? Met Lego WeDo bouw je de meest bijzondere apparaten die je daarna zelf met de iPad kunt besturen!

  • Zaterdag 12 september 12.30-14.00 uur in de Bibliotheek Wagnerplein

Meer informatie

Meer informatie vind je op de website. 

Locatie