Agenda

Dine-in cinema

Dine-in cinema – met bijzondere filmklassieker – bij Cinecitta

Wanneer: 31 juli 2020 van 19:00 tot 21:00 Waar: Cinecitta Entree: €27,50
Bestel tickets

Dine-in cinema – met bijzondere filmklassieker – bij Cinecitta

Deze zomer kan het publiek dubbel genieten bij Cinecitta. Onder de noemer ‘Dine-in Cinema, Laat je verrassen’ bieden ze een unieke filmervaring aan, die jou even onttrekt aan de waan van de dag. Dineren en tegelijkertijd genieten van een echte filmklassieker in een ongedwongen sfeer. 

De Dine-in Cinema’s staan gepland voor vrijdag 24 juli en vrijdag 31 juli om 19.00 uur.

Dine-in Cinema

Op deze speciale avond schuif je, aan een gezellig gedekte tafel, aan in de tweede huiskamer: Ruimte X. In een ongedwongen sfeer, met intieme verlichting, zal een zorgvuldig gekozen filmklassieker worden vertoond terwijl je geniet van een met zorg bereid hoofdgerecht. Er wordt van tevoren nauwelijks iets verklapt. Deze avond is namelijk één grote verrassing. De bijzondere filmklassieker zal maximaal 100 minuten duren, maar de naam houden ze tot aanvang van de film geheim.

Lekker tafelen

Bij aanvang van de film kun je genieten van Cinecitta’s eigen zuurdesembrood met dip en een karaf water. Vervolgens kun je jouw drankje noteren op een briefje dat bij het vegetarische Italiaanse hoofdgerecht zal worden geschonken. Gedurende de film zal, een halfuur na aanvang, het verrassingsgerecht van de chef worden geserveerd. Met zorg geselecteerd en eerlijk bereid! Tegen het einde van de film wordt tenslotte het zomerse nagerecht opgediend met koffie of thee.

Extra informatie

Er is plaats voor zes tafels en maximaal twaalf personen. Wil je onderdeel zijn van dit exclusieve gezelschap? Reserveer dan op tijd! De kosten voor de avond bedragen €27,50 per persoon inclusief film, hoofdgerecht, drankje, koffie/thee en een nagerecht.

Locatie