Agenda

Brandweerman Sam

Dirty Dancing in Euroscoop Tilburg

Wanneer: 14 september 2018 van 20:00 tot 22:00 Waar: Euroscoop Entree: €8,80
Bestel tickets

Dirty Dancing in Euroscoop Tilburg

Met het naderende einde van de zomer stijgt de temperatuur in de bioscopen nog een laatste keer met de vertoning van de klassieker Dirty Dancing! Op 14 september 2018, de sterfdag van Patrick Swayze, vertoont Euroscoop Tilburg de jaren ’80 hit nog één keer op het witte doek. Voorafgaand aan de film, zal DanceMasters Van Opstal een dans demonstratie geven op het nummer ‘ The Time of my Life’.

De romantische dansfilm Dirty Dancing veroverde in 1987 wereldwijd alle harten. Het verhaal is tijdloos, en kan zich nu nog steeds scharen onder de beste dansfilms aller tijden. Voor velen dé laatste kans om opnieuw in de bioscoop weg te zwijmelen of de film voor de eerste keer te beleven. De film start om 20.00 uur en tickets zijn online te koop.

Synopsis Dirty Dancing

In de zomer van 1963 is Frances ‘Baby’ Houseman (Jennifer Grey) noodgedwongen met haar ouders op vakantie in het natuurpark Catskills. Om de saaie dagen een beetje draaglijk te maken neemt ze lessen in Merengue dansen. De vakantie lijkt minder saai te worden als ze de verveelde dansinstructeur Johnny Castle (Patrick Swayze) leert kennen. Van Johnny leert ze de passen van een nieuwe dans – dirty dance- en ontdekt hierdoor haar eigen krachten en talenten. Onder invloed van deze dans kan Baby zichzelf- en haar liefde voor Johnny beter uiten…

Voor meer informatie kijk op de website van de Euroscoop.

Locatie

Reageer op dit bericht