Agenda

Disco Inferno

Disco Inferno vol. 2 in Theater de Boemel (AFGELAST!)

Wanneer: 28 maart 2020 van 21:00 tot 01:00 Waar: Theater De Boemel Entree: €50,-
Bestel tickets

Disco Inferno vol. 2 in Theater de Boemel (AFGELAST!)

Lionsclub Tilburg Roomley trekt haar dansschoenen aan ten bate van het goede doel. Voor de tweede keer organiseert zij een jaren 70/80 dansfeest. Dit feest wordt op zaterdag 28 maart georganiseerd voor de Tilburgse afdeling van Stichting Met je hart.

Discotempel

Met je hart is een mooie stichting die er op gericht is om eenzame ouderen uit hun isolement te halen. Zo proberen ze deze ouderen weer onder de mensen te krijgen door middel van talloze activiteiten. De dansmoves en muziek zullen Theater de Boemel omtoveren tot een ware discotempel!

Tickets

Heb jij de moves, houd je ook van de jaren 70/80 muziek en ga je ook graag los op echte discohits? Koop gauw je kaartje voor Disco Inferno. De kosten voor een kaartje bedragen €50,- per stuk. Hiervan gaat €30,- naar Stichting Met je hart en voor €20,- zijn voor de hele avond de drankjes en hapjes inclusief! Tickets zijn online te bestellen.

Sponsor worden?

Natuurlijk kun je Disco Inferno ook als sponsor ondersteunen. Een leuke en ludieke manier om het goede doel te ondersteunen én je dance moves te trainen. Hiervoor zijn er enkele sponsorpakketten samengesteld, deze zijn te vinden op de website van Ik ben een Lion.

Locatie

Reageer op dit bericht