Agenda

zoetstof

Dood paard: het raadsel van alles wat leeft in de NWE Vorst

Wanneer: 31 maart 2017 Waar: Theater De NWE Vorst Entree: €16,-
Bestel tickets

Dood paard: het raadsel van alles wat leeft in de NWE Vorst

De leukste biologieles ooit! Hoe maak je een hond van zeventig kilo? Waarom is het soms verstandig om dood te gaan? En lijkt Jos Grootjes uit Driel echt op een haai, of meer op de bacteriën in zijn sokken? Ontdek het tijdens het raadsel van alles wat leeft in de NWE Vorst.

Het raadsel van alles wat leeft

In een Wonderkamer vol rariteiten en opgezette beesten gaan de spelers van Dood Paard op zoek naar de geheimen van de evolutie. Alles, maar dan ook alles, willen ze weten: waarom lijken alle baby’s op elkaar? Wat is het geheim van de bombardeerkever? En waarom willen vrouwtjesdieren kinderen van een moordende idioot? Ze vragen het aan de knappe koppen van de biologie en als ze het niet geloven, doen ze gewoon zelf een experiment.

Geen vraag is te moeilijk en hoe meer ze te weten komen, hoe meer nieuwe vragen er opduiken. Het raadsel van alles wat leeft is een muzikale show vol wonderlijke, hilarische en fascinerende weetjes over het leven op aarde, naar het gelijknamige boek van Jan Paul Schutten.

Dit boek is bekroond met de Gouden Griffel en het Gouden Penseel 2014 en De Gouden Tulp voor het beste informatieve boek van 2013!

het raadsel van alles wat leeft

Meer informatie

  • Locatie: theater de NWE Vorst, Willem II Straat 49
  • Datum: vrijdag 31 maart 2017
  • Tijd: vanaf 19:00 uur
  • Entree: €16,- per persoon, tickets zijn te bestellen via de website van de NWE Vorst

Locatie

Reageer op dit bericht