Agenda

Draaimolen festival

Draaimolen Festival bij MOB Complex

Wanneer: 12 september 2020 van 12:00 tot 00:30 Waar: MOB Complex - locatie Draaimolenfestival Tilburg Entree: €53,40
Bestel tickets

Draaimolen Festival bij MOB Complex

Vorig jaar debuteerde het Draaimolen Festival bij het MOB Complex, dit beviel erg goed want ook in 2020 wordt het festival hier gehouden. Op zaterdag 12 september keren ze weer terug met een gloednieuwe editie van het populaire festival. 

Draaimolen Festival

Draaimolen is een jonge organisatie gevestigd in Tilburg. Sinds 2012 organiseren ze verschillende in- en outdoor events waar passie, kunst, kwaliteit en liefde voor muziek centraal staan. Dit willen ze naar hun bezoekers uitstralen door de aandacht vooral te vestigen op goede muziek. Afgelopen jaren hebben ze al verschillende (inter)nationale artiesten weten te strikken zoals: Âme, Nina Kraviz, Maceo Plex, Dixon, Marcel Dettmann, The Black Madonna en LSD. Ook hebben ze in het verleden stage hostings gehad door het Duitse label Giegling, de Britse non-profit organisatie Freerotation en door Job Jobse.

Line-up

Over de line-up van Draaimolen Festival is nog niks bekend, zodra dit bekend is zullen wij dit communiceren. Ook op de website van Draaimolen maken ze bekend wie er in de line-up zitten.

Tickets

De kaartverkoop voor Draaimolen loopt vanaf 11 december 2019. Inmiddels zijn de Lucky Birds, de Early Birds en de Family Tickets uitverkocht. Voor een Regular Ticket betaal je €53,40 en voor de late beslissers kosten de kaarten €58,40. De tickets zijn allemaal te koop op de website van Draaimolen.

Locatie

Reageer op dit bericht