Agenda

hall of fame

De vuigste punkavond van het zuiden tijdens het skatecafé in de Hall of Fame

Wanneer: 22 juni 2019 van 20:00 tot 01:00 Waar: Hall of Fame Entree: Gratis
Bestel tickets

De vuigste punkavond van het zuiden tijdens het skatecafé in de Hall of Fame

Humanimaal is terug! Het Ladybird Skatepark skatecafé staat 22 juni wederom in het teken van de vuigste underground (hardcore) punk avond van ’t zuiden. Drie punkbands om je vingers bij af te likken, om je bier bij in de lucht te gooien en om je maat bij overeind te trekken in de moshpit. Ook het welbekende credo “More than music” wordt deze keer weer eer aan gedaan door een expositie die de show zal vergezellen. Daarover later meer!

Reproach

“How stupid do you think I am? School sucks, I’d rather skate all day & we hate you.” Vier losse Reproach titels die samen één songtekst hadden kunnen zijn. De sfeer is in ieder geval gelijk duidelijk: woest, agressief en helemaal klaar met alles behalve skateboarden. Reproach draait intussen al bijna 20(!!) jaar mee en staat nog altijd bovenaan de top van de almaar groeiende berg kwaliteitsbands die de Belgische hardcorescene uit blijft pompen. Wij verwachten een chaos van nucleaire proporties.

Gagged

Voor deze editie trekken we weer een nieuwe Belgische band voor het eerst over de grens. De leden van Gagged zijn ook al bekend van bands als VVOVNDS en Vonnis, dus dit gaat zeker geen rustig showtje worden. Verwacht extreem lompe en negatieve hardcore punk in de stijl van je favoriete Iron Lung & Youth Attack platen.

Hadana

Hadana is de nieuwste hardcoreband uit ons eigen Tilburg. Keiharde metallic hardcore met groovende riffs en teksten die een dosis (hoognodige) maatschappijkritiek niet schuwen. Hun eerste release kwam een tijd terug uit op cassette door een samenwerking van Humanimaal en Monomentum, en sinds die tape is hun livereputatie almaar aan het groeien. Support je locals en komt dat zien/horen/moshen!

Locatie

Reageer op dit bericht