Agenda

Dubbelconcert

Dubbelconcert Mattanja Joy Bradley en Elles Bailey bij Heyhoef Backstage

Wanneer: 16 juni 2018 van 20:00 tot 23:00 Waar: Winkeliersvereniging en winkelcentrum Heyhoef Entree: €15,00

Dubbelconcert Mattanja Joy Bradley en Elles Bailey bij Heyhoef Backstage

Heyhoef Backstage is tijdens de Tilburgse Muziekmarathon nóg leuker! Kom dus allemaal kijken op zaterdag 16 juni naar het dubbelconcert van Mattanja Joy Bradley en Elles Bailey.

Dubbelconcert

Heyhoef Backstage pakt ook dit jaar weer flink uit tijdens de Tilburgse Muziekmarathon! Niet alleen met vier extra zomeravond concerten in de pluktuin de Populier op vrijdag 1, 8, 15 en 22 juni, maar vooral met deze ‘Dubbelklapper’ op zaterdag 16 juni. Een avondvullend programma met twee vocale internationaal aansprekende top muzikantes. Allereerst de Tilburgse deelneemster van de TV programma’s ‘Singer Songwriters’ en ‘De Beste Zangers van Nederland’ Mattanja Joy Bradley. Met een nieuw formatie en nieuw verrassend repertoire naar de Reeshof.

Als tweede op deze avond de uit Bristol UK afkomstige blues-ster Elles Bailey! Twee super getalenteerde vrouwen op een avond en op een podium. Elles Bailey wordt als het grootste vrouwelijke bluestalent van het ogenblik gezien. Wat Ilse de Lange niet lukt, lukt Elles wel in Nashville Tennessee waar zij haar nieuwste album opnam en ook in de States hoge ogen mee gooit. Niet te versmaden avondje Backstage dus in de Reeshof.

Locatie

Reageer op dit bericht