Agenda

duurzame huizen route

Duurzame Huizen Route 2018

Wanneer: 10 november 2018 Waar: Tilburg Entree: Gratis

Duurzame Huizen Route 2018

De gemeente Tilburg doet mee aan de Nationale Duurzame Huizen Route op 3 en 10 november 2018. Huiseigenaren van duurzame woningen stellen deze dagen hun huis open voor iedereen die zich wil oriënteren op duurzaam en energiezuinig leven. Bekijk deze website voor een lijst van alle woningen in Tilburg die deelnemen.

Ervaringen uit de eerste hand

Wil je meer weten over het verduurzamen van je huis en comfortabeler wonen? Of staat er een verbouwing op de planning en kijk je naar energiebesparende mogelijkheden? Stel je vraag aan een huiseigenaar met een duurzame woning en hoor ervaringen uit de eerste hand.

Veel huiseigenaren zijn het hele jaar door via de website bereikbaar voor vragen of aanvullende informatie. Dit kan door middel van een contactformulier bij de woning. Bekijk de duurzame huizen bij jou in de buurt. Je kunt ook zoeken op bouwjaar, type woning of kenmerk. De deelnemende huizen zijn stuk voor stuk inspirerende voorbeelden om zelf aan de slag te gaan.

Duurzame Huizen Route 2018

Tijdens de Duurzame Huizen Route op zaterdag 3 en 10 november 2018 krijg je de mogelijkheid om huiseigenaren persoonlijk te ontmoeten. In heel Nederland stelt een groot aantal huiseigenaren hun duurzame huis open. In een ongedwongen sfeer heb je alle tijd om vragen te stellen.
Let op: niet alle huizen gaan open. Vanaf oktober 2018 worden de openingstijden weergegeven.

Verkiezing

In 2018 gaat Nationale Duurzame Huizen Route op zoek naar het duurzaamste huis van de provincies én van Nederland. Huiseigenaren die trots zijn op hun duurzame woningen kunnen zich aanmelden. De verkiezing vindt plaats in het najaar waarbij de titel van het leukste, beste en duurzaamste huis wordt uitgeroepen.

Huis aanmelden

Vind je het leuk om anderen op weg te helpen bij het duurzamer maken van hun woning? Meld je huis aan voor de Nationale Duurzame Huizen Route en deel jouw kennis en ervaringen. Of het nu gaat om spouwmuurisolatie, HR++-glas, zonnepanelen of balansventilatie; alle opgedane kennis en ervaringen zijn waardevol! Vanaf september kan je aangeven of je je huis wilt openstellen tijdens de Duurzame Huizen Route.

Vragen? Neem dan contact op via het contactformulier.

Locatie

Reageer op dit bericht