Agenda

Dwalerij

Zondagsmarkt de Dwalerij tijdens de Tilburgse kermis

Wanneer: 30 juli 2017 van 09:30 tot 14:00 Waar: Noordstraat en Nieuwlandstraat Entree: gratis

Zondagsmarkt de Dwalerij tijdens de Tilburgse kermis

Van 21 tot en met 30 juli is het weer Tilburgse kermis. Op de laatste zondag van de kermis, 30 juli, vindt in de Noordstraat en de Nieuwlandstraat de Dwalerij plaats. Een gezellige zondagsmarkt waar je even rustig kunt opstarten tussen al het kermisgeweld.

De Dwalerij: een rustige start van je zondag

Ssssst… Even niks aan je hoofd. Geen geschreeuw door microfoons, geen lichtshows, niet struikelen over suikerspinnen en ‘oeh la la’. Gewoon rustig wakker worden; het is zomaar even mogelijk in de Tilburgse binnenstad tijdens de kermis. Op zondag 30 juli openen de ondernemers van het Dwaalgebied namelijk hun binnenstadspoort weer even voor de tweede zomereditie van De Dwalerij. Een fijne zondagsmarkt die door twee van de mooiste straten van de binnenstad slingert: de Noordstraat en de Nieuwlandstraat.

Al dwalend kunnen bezoekers deze zomerdag even ontsnappen aan de Tilburgse kermis en zich onderdompelen in de diversiteit die het Dwaalgebied te bieden heeft. Met haar bijzondere winkeltjes, kraampjes en gezellige horeca is het prettig wakker worden. De Dwalerij is een uitstekende manier om kennis te maken met de talenten van creatieve ondernemers en ondernemende creatievelingen. Denk hierbij aan kwaliteitsvintage, design, kleding, grafisch werk, vinyl en lekker eten. Ook de jongere kinderen worden tijdens deze zomereditie weer vermaakt met leuke activiteiten. Het Dwaalgebied als baken van rust voor jong en oud, middenin de drukte van de Tilburgse kermis.

De Dwalerij opent haar dwaalpoorten tussen 9.30 u en 14.00 u.

Dwalerij tijdens de Tilburgse kermis

  • Datum: zondag 30 juli 2017
  • Tijd: 9.30 – 14.00 uur
  • Locatie: Noordstraat en Nieuwlandstraat (Dwaalgebied)
  • Entree: gratis!

Alles over Kermis Tilburg

Bekijk hier het laatste nieuws, de leukste evenementen, alle attracties, de mooiste foto’s en alle praktische info over de Tilburgse Kermis:

Locatie

Reageer op dit bericht