Agenda

de dwalerij

Speciale kersteditie van de Dwalerij: zondagsmarkt in het Dwaalgebied

Wanneer: 16 december 2018 van 12:00 tot 17:00 Waar: Dwaalgebied Entree: Gratis

Speciale kersteditie van de Dwalerij: zondagsmarkt in het Dwaalgebied

De Dwalerij is een keigezellige zondagsmarkt, hét creatieve Tilburgse evenement om kennis te maken met mooie producten van de winkeliers en lokale makers. Zo hebben ze onder andere vintage, design, kleding, vinyl, grafisch werk, zelfgemaakte en streekproducten. Op deze übergezellige kersteditie van de Dwalerij kun je weer snuffelen, struinen, spelen, proeven, luisteren en ontmoeten.

Daarnaast is het natuurlijk heerlijk om samen een lekker ontbijtje of zalige lunch te komen proeven. Je dwaalt van winkel naar kraampje naar terrasje en onderweg bewonder je de mooie panden in de straten én geniet je van activiteiten als theater en muziek.

Wat kun je verwachten?

Veel ondernemers uit de Noordstraat en Nieuwlandstraat openen hun deuren tijdens de zondagsmarkt en bieden een kijkje in hun winkel met bijzondere activiteiten en acties. In de kramen vind je een mix van ambacht, vintage, design, zelfgemaakte en streekproducten. De Dwalerij wil je ook verrassen met grappige activiteiten en vermaak zoals bijvoorbeeld muziek of theater.

Naast kraampjes met lekkernijen vind je in de Noordstraat én de Nieuwlandstraat een aantal hele gezellige horecazaken met een knus terras en een verrassend aanbod op de kaart. Ga lekker even zitten want van bijna een kilometer Dwalerij krijg je trek, hoor!

De Dwalerij

Deze markt vindt van 12.00 uur tot 17.00 uur plaats in de leukste straten van het Dwaalgebied van Tilburg: de Noordstraat en Nieuwlandstraat. Ben jij nou ook een creatieve ondernemer en lijkt een plekje op deze zondagsmarkt jou wel wat? Schrijf je dan nu in via de website!

Locatie

Reageer op dit bericht