Agenda

de dwalerij

De Dwalerij: zondagsmarkt in het Dwaalgebied

Wanneer: 27 mei 2018 van 10:00 tot 15:00 Waar: Dwaalgebied Entree: Gratis

De Dwalerij: zondagsmarkt in het Dwaalgebied

De Dwalerij is een keigezellige zondagsmarkt, hét creatieve Tilburgse evenement om kennis te maken met mooie producten van de winkeliers en lokale makers. Zo hebben ze onder andere vintage, design, kleding, vinyl, grafisch werk, zelfgemaakte en streekproducten. Daarnaast is het natuurlijk heerlijk om samen een lekker ontbijtje of zalige lunch te komen proeven. Je dwaalt echt van winkel naar kraampje naar terrasje en onderweg bewonder je de mooie panden in de straten én geniet je van activiteiten als theater en muziek.

De Dwalerij

Deze markt vindt van 10.00 uur tot 15.00 uur plaats in de leukste straten van het Dwaalgebied van Tilburg: de Noordstraat en Nieuwlandstraat.

In 2018 zijn er weer vijf edities van de Dwalerij:

  • zondag 27 mei
  • zondag 24 juni
  • zondag 26 augustus
  • zondag 30 september
  • zondag 16 december (de speciale Kersteditie)

Wat kun je verwachten?

Veel ondernemers uit de Noordstraat en Nieuwlandstraat openen hun deuren tijdens de zondagsmarkt en bieden een kijkje in hun winkel met bijzondere activiteiten en acties. In de kramen vind je een mix van ambacht, vintage, design, zelfgemaakte en streekproducten. De Dwalerij wil je ook verrassen met grappige activiteiten en vermaak zoals bijvoorbeeld muziek of theater.

Naast kraampjes met lekkernijen vind je in de Noordstraat én de Nieuwlandstraat een aantal hele gezellige horecazaken met een knus terras en een verrassend aanbod op de kaart. Ga lekker even zitten want van bijna een kilometer Dwalerij krijg je trek, hoor!

Ben jij nou ook een creatieve ondernemer en lijkt een plekje op deze zondagsmarkt jou wel wat? Schrijf je dan nu in via de website!

Locatie

Reageer op dit bericht