Agenda

Een groto Fancy Fair op het Theresialyceum

Wanneer: 19 december 2013 Waar: geen locatie

Een groto Fancy Fair op het Theresialyceum

Op donderdagavond 19 december a.s. van 17.00 – 21.00 vindt er op het Theresialyceum een grote Fancy Fair plaats, georganiseerd door leerlingen van 4 Havo, 4 Vwo en 5 Vwo.

Het belooft een gezellige avond te worden met een breed scala aan activiteiten. Zo kun je o.a. griezelen in een heus spookhuis, op de foto gaan met de Kerstman, een Bollywooddance-workshop volgen, laten zien hoe behendig je bent met een voetbal, je toekomst laten voorspellen of de spelletjes spelen die je grootouders vroeger deden. Daarbij is er veel lekkers verkrijgbaar; zowel hartige als zoete hapjes, zowel Nederlandse als buitenlandse lekkernijen en kun je uit eten gaan in echte Bistro, geheel gerund door leerlingen.

Het orkest ‘Con Gaudi’, een samenwerkingsverband van bewoners van Amarant en Theresianen draagt zorg voor de muzikale omlijsting van de avond. In de hal zal men rond 19.15 en 20.15 een mini-kerstconcert met bekende nummers ten gehore brengen. Maar ook kan er onder het genot van een drankje naar de sfeervolle liederen van het docentenkoor worden geluisterd. 

Bij de ingang van het Theresialyceum worden bonnen verkocht van € 0,50, welke vrij te besteden zijn. Net zoals andere jaren gaat de opbrengst van de Fancy Fair geheel naar ‘Lundazi Adoptieplan’, dat schoolgeld voor arme leerlingen in Zambia betaalt, waardoor ook zij onderwijs kunnen volgen.  Meer informatie over deze stichting, die gesteund wordt door oud-docent Chris Weenen, is te vinden op  www.lundazi-adoptieplan.nl

Alle leerlingen, familie, buren en Tilburgers, zijn van harte welkom!

Reageer op dit bericht