Agenda

(…..) Een voorstelling die schijt heeft aan zijn eigen vage titel (12+) bij De Nieuwe Vorst

Wanneer: 10 december 2019 van 19:30 tot 21:30 Waar: Theater De Nieuwe Vorst Entree: vanaf €8,50
Bestel tickets

(…..) Een voorstelling die schijt heeft aan zijn eigen vage titel (12+) bij De Nieuwe Vorst

In (…..) staan drie jongeren een soort van zelfverzekerd op het podium. Een demonstratief bewijs van hun bestaan en hun (on)vermogen om cool te zijn. (…..) is een voorstelling die schijt heeft aan zijn eigen vage titel.

Een zwaar behaarde zanger zong ooit lang geleden: ‘Is this the real life? Is this just fantasy?’ Best een lekker nummer, daar niet van. Maar wij vragen ons af waarom hij nooit een helder antwoord heeft gekregen? Is het omdat iedereen maar denkt dat het leven normaal is, dat wij geen vragen mogen stellen? Als alles zo lekker duidelijk is, waarom voelen wij dan niks als we in onze armen knijpen? Ga je moeder maar pesten, als je niet tegen twijfel kan. Maar val ons niet lastig met je zekerheden.

Wij denken wel na. Wij twijfelen wel. Fuck it.

Waarom moeten wij iets snappen, dat eigenlijk niet te begrijpen is?Overigens heeft dat hele nummer van Queen geen zak met onze voorstelling te maken. Het komt er niet eens in voor. Het is gewoon maar een voorbeeld. Of mag dat ook niet meer tegenwoordig? Ga je dan na afloop zeuren bij de kassa dat de promotekst niet klopte? Moet je lekker doen. Er klopt wel meer niet.

Handige informatie:

Locatie

Reageer op dit bericht