Agenda

de wilde stad

Eenmalige film sneakpreview ‘De Wilde Stad’ in Natuurtheater Oisterwijk

Wanneer: 18 augustus 2017 van 21:00 tot 23:00 Waar: Natuurtheater Oisterwijk Entree: €5,-
Bestel tickets

Eenmalige film sneakpreview ‘De Wilde Stad’ in Natuurtheater Oisterwijk

Nog ver voor de bioscoop première kan je op vrijdag 18 augustus genieten van een unieke eenmalige sneakpreview van beelden uit de natuurfilm De Wilde Stad, van de makers van De Nieuwe Wildernis. Dit alles in de openlucht in Natuurtheater Oisterwijk. 

Geniet van stadse natuurbeelden op een groot scherm midden in de natuur. Het Natuurtheater Oisterwijk wordt voor dit unieke event omgetoverd tot openlucht bioscoop.

De Wilde Stad

Filmmaker, Ignas van Schaik presenteert een wel heel bijzondere sneakpreview van de film en een blik achter de schermen van deze natuurfilm. De Wilde Stad schetst een beeld van de stad vanuit een totaal nieuw perspectief, namelijk dat van, de vaak door de mens onopgemerkte inwoners, de vele wilde dieren en planten die de stad bevolken.

Aan de hand van veel beelden en scènes uit de film krijg je een beeld van hoe deze film tot stand komt. Tussen de scenes door vertelt Ignas alles over het film maakproces en is er ruimte vragen te stellen. Dit alles ver voor de film officieel uit komt in de bioscoop. Een eenmalig uniek event wat je niet mag missen! Het is prachtig om in de natuur de (stadse) natuur op het scherm te beleven. 

Bergketens van glas en beton, industriële savannes, kilometers rioolbuizen. Voor een groot aantal wilde dieren, bomen en planten zijn onze straten, tunnels, waterwegen en gebouwen van baksteen net zo geschikt en aantrekkelijke om in te leven als een oerbos of nieuwe wildernis. De stad verdringt of vervangt niet de natuur, het is natuur. De forenzende patatmeeuw en de vinexvos zijn net zo wild en bijzonder als de zeehond en de panda. Een meeslepend verhaal vol avontuurlijke ontmoetingen tussen dieren en mensen waar nu eens niet de mens centraal staat. 

Deze avond wordt mede mogelijk gemaakt door Solar Cinema, de mobiele bioscoop op zonne-energie.

Meer informatie

  • Start: 21.00
  • Kaartjes: € 5,- bij de kassa of via www.natuurtheater.nl
  • Data: vrijdag 18 augustus
  • Toegang: € 5,- bij de kassa of via www.natuurtheater.nl
  • Aanvang:  21.00
  • Adres:  Gemullenhoekenweg 147, Oisterwijk

Locatie

Reageer op dit bericht