Agenda

De Blaak Run

Eerste editie hardloopevenement De Blaak Run

Wanneer: 16 september 2018 van 10:30 tot 15:00 Waar: Sporthal De Blaak Entree: Vanaf €2,50
Bestel tickets

Eerste editie hardloopevenement De Blaak Run

De Tilburgse wijk De Blaak organiseert in september voor het eerst een hardloopevenement: De Blaak Run. Op zondag 16 september kun je een van de drie afstanden lopen vanaf het start-finishterrein naast de sporthal aan De Grebbe.

De Blaak Run

Er zijn drie Runs te belopen, dus er is voor ieder wat wils.

  • Kinderen kunnen de Kids Mini Run (in drie leeftijdscategorieën) lopen, een parcours van 1 kilometer. Vanaf de sporthal lopen ze over het fietspad (Dongepad) om de tennisvereniging heen, voorlangs bij Hofstede De Blaak en via het Dussenpad weer terug.
  • De tweede afstand is de Kleine Blaak Run over ruim 5 kilometer; die gaat De Blaak rond, via het Dongepad, Bels Lijntje, Reuselpad en zo weer terug.
  • De Grote Blaak Run is ruim 9 kilometer en knoopt daar nog twee lussen aan vast richting Slingepad en de Gilzerbaan.

De tijden en prijzen zijn als volgt:

  • Kids Mini Run: tot 5 jaar – 10:30-10:45 uur, €2,50
  • Kids Mini Run: 5-8 jaar – 10:45-11:00 uur, €2,50
  • Kids Mini Run: 9-12 jaar – 11:00-11:15 uur, €2,50
  • Kleine Blaak Run: alle leeftijden – 12:00-12:45 uur, €5,-
  • Grote Blaak Run: alle leeftijden – 13:30-15:00 uur, €5,-

De Blaak Run

Meer betrokkenheid

De organisatie is in handen van Wijkraad De Blaak. Binnen de wijkraad wordt regelmatig gepraat over het vergroten van de betrokkenheid tussen de bewoners binnen de wijk. Hoe kun je mensen verbinden? Sport verbindt, een evenement verbindt, zo was al snel het idee voor een hardloopevenement geboren.

Voor een paar euro kun je al meedoen met het evenement. Wil je meer weten? Of wil je je inschrijven? Dat kan op de website van De Blaak Run. Op de Facebookpagina van het hardloopevenement lees je het laatste nieuws over de run. Voor vragen kun je mailen naar info@blaakrun.nl. Ze zien je graag op zondag 16 september bij de sporthal in De Blaak.

Locatie

Reageer op dit bericht