Agenda

Eerste editie van Cinecitta live via een livestream

Wanneer: 22 september 2021 van 20:00 tot 22:00 Waar: Cinecitta Entree: Gratis
Bestel tickets

Eerste editie van Cinecitta live via een livestream

Op 22 september aanstaande vindt de eerste editie plaats van Cinecitta Live! Een live talkshow die verder gaat dan Tilburg. Met een divers programma en een aantal bekende tafelgasten hoopt de show het publiek te verrassen en aan het denken te zetten. De tickets voor de eerste editie waren al binnen enkele dagen uitverkocht. De interesse voor de talkshow is overweldigend. Gelukkig heeft Cinecitta speciaal voor diegenen die geen ticket hebben bemachtigd goed nieuws! De show is ook vanuit huis te bekijken via een Livestream. Op woensdag 22 september is vanaf 20:00 uur de livestream via deze link te volgen.

Livestream

De tickets voor de eerste editie van Cinecitta Live waren al binnen enkele dagen uitverkocht. De interesse voor de talkshow is niets minder dan overweldigend. Helaas kan Cinecitta vanwege de anderhalve metermaatregel slechts een beperkt aantal bezoekers binnenlaten. Om de geïnteresseerden die geen ticket hebben kunnen bemachtigen tegemoet te komen is er een Livestream op poten gezet. Deze is gratis te bekijken in het comfort van je eigen huis. Zo hoef je niets te missen! Volg de Livestream via deze link.

Een talkshow die verder gaat dan Tilburg

Cinecitta Live is een nieuwe talkshow die met een divers programma over de Tilburgse stadsgrenzen reikt. Denk aan een combinatie van Studium Generale en De Wereld Draait Door. Er wordt ingespeeld op actuele en urgente onderwerpen en steeds wordt er iets nieuws belicht op het gebied van muziek, film, kunst, cultuur en wetenschap. Het doel is om te verrassen en het publiek aan het denken te zetten. Het startpunt is een open blik. Nieuwsgierig? Lees hieronder meer over de eerste editie!

Eerste editie op 22 september

De eerste editie van Cinecitta Live vindt plaats op woensdagavond 22 september (20:00 tot 22:00). De presentatie is in handen van Ralf Bodelier (filosoof, essayist en columnist) en Lonne Gosling (actrice en presentatrice). De show gaat van start met een mini college van Jaap Seidell, hoogleraar voeding en gezondheid aan de vrije universiteit in Amsterdam. Hij gaat vertellen over zijn boek ‘Andere kost’ waarin hij pleit voor een gezonder en duurzamer voedingssysteem. Daarna schuift de directeur van museum De Pont aan tafel. Martijn van Nieuwenhuyzen is inmiddels rijk aan museale ervaring (Stedelijk Museum Amsterdam), is een veelzijdig tentoonstellingsmaker en zal zijn plannen voor De Pont toelichten. Ook filmrecensent van de Volkskrant, Floortje Smit, schuift aan tafel en neemt de actualiteiten in de filmwereld onder de loep. De muziekoptredens van Cinecitta Live worden verzorgd door Paul Zoontjens (artiestennaam Simon Keats, bekend als toetsenist van The Kik). Elke editie zal hij een muzikale gast uitnodigen. Zijn eerste gast is Benjamin Herman (altsaxofonist, bandleider New Cool Collective). Ries Doms en Marcel Groenewegen (drummer en bassist The Kik) zullen ook aanwezig zijn. De afsluiter van de avond is een column voorgedragen door columnist Frank van Pamelen.

De data van de tweede en derde editie zijn al bekend, en vinden plaats op 27 oktober en 24 november.

Interesse?

Ben je benieuwd naar wat deze avond te brengen heeft? Zorg er dan voor dat je op 22 september lekker alleen, met vrienden of je gezin op de bank zit en kijk lekker mee met de show.

Locatie