Agenda

EK bowlen jeugd

Het Europese Jeugdkampioenschappen Bowlen

Wanneer: 18 september 2021 van 14:00 tot 17:00 Waar: Dolfijn -the plays to be- Entree: gratis

Het Europese Jeugdkampioenschappen Bowlen

Het Europese Jeugdkampioenschappen Bowlen zou in eerste instantie in 2020 plaats vinden. Maar helaas moest dit door de coronamaatregelen uitgesteld worden. Nu lijkt het erop dat er een nieuwe datum staat voor het evenement, namelijk 18 september 2021. 

Het Europese Jeugdkampioenschappen Bowlen

In september 2021 wordt in Tilburg de Europese Jeugdkampioenschappen Bowlen gehouden. Dit betekent dat het evenement voor het eerst sinds 2000 terugkeert naar Nederland. Dit wordt de 33e editie georganiseerd door de European Tenpin Bowling Federation (ETBF). Zowel ETBF als lokale organisatoren NBF (de Nederlandse Bowling Federatie) kijken ernaar uit om deelnemers, coaches en fans te verwelkomen in Dolfijn – The Plays To Be – voor kampioenschappen waar de beste jeugdbowlers die Europa te bieden heeft, strijden om het goud en hun dromen!

#ChaseYourDreams, dat is ons belangrijkste doel voor het evenement van dit jaar, want we denken dat dat is waar het allemaal om draait in de jeugdsport. Dromen in alle soorten en maten. Voor het eerst uw land vertegenwoordigen, voor het eerst een medaille winnen of het goud mee naar huis nemen! Wat de droom ook is, hij kan uitkomen op de EJB 2021.

Meer informatie

Voor meer informatie over het EK bowlen voor de jeugd kun je de Facebook pagina van de Bowling Vereniging Tilburg in de gaten houden of de website van het EYC.

 

 

Locatie