Agenda

Elfde van de Elfde

Elfde van de Elfde in de Stadhuisstraat

Wanneer: 11 november 2017 van 14:11 tot 23:59 Waar: Stadhuisstraat Entree: -

Elfde van de Elfde in de Stadhuisstraat

Als carnavalsliefhebber tel je natuurlijk af naar carnaval zelf, maar ook naar de elfde van de elfde. Op 11 november wordt namelijk de Prins van Kruikenstad bekendgemaakt, en dat is genoeg reden voor een feestje!

Elfde van de Elfde

11 november staat natuurlijk in het teken van de onthulling van de nieuwe Prins van Kruikenstad. Hij wordt aan het begin van de avond spectaculair gepresenteerd aan alle Kruiken en Kruikinnen, samen met zijn Adjudant en zijn Raad van Elf.

Het feest aan de Stadhuisstraat wordt al ’s middags afgetrapt, om 14.11 uur om precies te zijn! Dat betekent lekker lang plezier. Je loopt het festivalterrein binnen op vertoon van het nieuwe stadsembleem. Heb je er nog geen? Koop er dan één bij Klein Café Van Horen Zeggen in de Stadhuisstraat of Café Stoffel op de Korte Heuvel. Een stadsembleem kost €3,50. Als je je nú inschrijft als Dokmardeur (en, niet onbelangrijk, betaalt voor 31 oktober) krijg je het stadsembleem nog voor de elfde van de elfde thuisgestuurd. Net zo handig!

Tijdens de elfde van de elfde is er voor ieder wat wils. In en rondom de verschillende Kruikenkroegen kun je allerlei leuke dingen ondernemen, zoals een bingo, een pubquiz, er zijn tonpraoters en er is zelfs een heuse cantus. Natuurlijk wordt er ook aan de jonge Kruiken gedacht: één van de cafés wordt namelijk omgetoverd tot knutselparadijs, zodat ook zij een onvergetelijke middag kunnen beleven. Een aantal artiesten maakt deze dag nog leuker en feestelijker. Wat denk je van optredens van Pap & Pudding, Bart Schuermans (winnaar van Zumme Zinge?! 2017) en De Dorini’s!

De presentatie ligt zoals vertrouwd in handen van Ludo van Vliet en Rogier van Bossum.

In het kort

  • Datum: zaterdag 11 november 2017
  • Tijd: 14.11 – 23.59 uur
  • Locatie: Stadhuisstraat
  • Entree op vertoon van je stadsembleem

 

 

 

 

 

 

Locatie

Reageer op dit bericht