Agenda

Elfde van de Elfde

Elfde van de Elfde in de Stadhuisstraat

Wanneer: 11 november 2019 Waar: Stadhuisstraat Entree: Gratis

Elfde van de Elfde in de Stadhuisstraat

Als carnavalsliefhebber tel je natuurlijk de dagen af naar carnaval. De echte carnavallers beginnen al op de Elfde van de Elfde, om het carnavalsseizoen mooi in te luiden met een feestje! Op 11 november wordt namelijk de Prins van Kruikenstad bekendgemaakt en dat is genoeg reden voor een groot feest! 

Elfde van de Elfde 2019

De elfde van november staat natuurlijk in het teken van de onthulling van de nieuwe Prins van Kruikenstad. Hij wordt aan het begin van de avond spectaculair gepresenteerd aan alle Tilburgers, samen met zijn Adjudant en zijn Raad van Elf. Het feest aan de Stadhuisstraat wordt al ’s ochtends afgetrapt, om 11.11 uur om precies te zijn! Dat betekent lekker lang plezier. Je loopt het festivalterrein binnen op vertoon van het nieuwe stadsembleem. Dit nieuwe stadsembleem wordt bekend gemaakt tijdens de Elfde van de Elfde. Ze zijn vanaf dan ook te koop via de website van de carnavalsstichting Tilburg.

Tijdens de Elfde van de Elfde is er voor ieder wat wils. In en rondom de verschillende Kruikenkroegen kun je allerlei leuke dingen ondernemen. Natuurlijk wordt er ook aan de jonge Kruiken gedacht: één van de cafés wordt namelijk omgetoverd tot knutselparadijs, zodat ook zij een onvergetelijke middag kunnen beleven. Een aantal artiesten maakt deze dag nog leuker en feestelijker.

Wil jij vast in de stemming komen voor Elfde van de Elfde 2019? Neem dan een kijkje in de fotoboeken van voorgaande jaren!

Locatie

Reageer op dit bericht