Agenda

Elfde van de Elfde 2020

Elfde van de Elfde in de Stadhuisstraat (AFGELAST)

Wanneer: 11 november 2020 Waar: Stadhuisstraat Entree: Gratis

Elfde van de Elfde in de Stadhuisstraat (AFGELAST)

Op woensdag 11 november gaat het carnavalsseizoen officieel van start in Kruikenstad. Vanaf 16.11 uur barst het feest los in de Stadhuisstraat tijdens Elfde van de Elfde 2020. Het eerste carnavalsfeest van het seizoen staat zoals altijd in het teken van de onthulling van de nieuwe Prins van Kruikenstad en zijn gevolg. Daarnaast is er een uitgebreid programma met muzikaal vermaak.

Muzikaal vermaak

Natuurlijk wordt er tijdens de Elfde van de Elfde al weer genoeg muziek gedraaid om het publiek al dansend warm te krijgen. Welke DJ’s en acts er dit jaar het muzikale gedeelte zullen verzorgen is nog niet bekend.

Toegang

De Elf-elfviering is voor iedereen toegankelijk. Het stadsembleem, waar het jaarlijkse carnavalsmotto van Kruikenstad op staat, is het toegangsbewijs. Bezoekers kunnen een stadsembleem kopen bij de ingang van het evenement of tot 10 november bij een van de voorverkooppunten: Café Stoffel, Klein Café van Horen Zeggen en Ollies Brandstore.

Wil jij vast in de stemming komen voor Elfde van de Elfde 2020? Neem dan een kijkje in de fotoboeken van voorgaande jaren!

Locatie

Reageer op dit bericht