Agenda

Stilte-dag

Elke maandag stilte-dag bij Het Zonnelicht

Wanneer: iedere Maandag Waar: Het Zonnelicht Entree: Gratis
Bestel tickets

Elke maandag stilte-dag bij Het Zonnelicht

Vanaf maandag 10 mei is iedereen weer welkom op de Stilte dag. Weliswaar worden de RIVM richtlijnen in acht genomen en houdt men gepaste afstand van elkaar. Vrije inloop is nog niet mogelijk, maar aanmelden wel. 

Stilte-dag

Het Zonnelicht wil een fijne plek zijn om de ontmoeting met ons diepere wezen, -ons innelijk licht -onze Boeddha natuur – de stilte in ons te verdiepen en te verlevendigen en wil iedereen de gelegenheid bieden, om op deze mooie plek in stilte te kunnen zijn, in alle rust, zonder iets te moeten. Waar jij je aandacht echt op en bij het wezenlijke van jezelf kunt en mag houden.

Planning

De poort is open vanaf 08.30 uur tot 19.00 uur. Je kunt normaal gesproken de hele dag vrij in- en uit lopen. Je kunt mediteren in het meditatiehuis of in de bamboetuin in stilte wandelen of zitten. Het is stil in het meditatiehuis, de bamboetuin en in de kleedruimte, daar wordt niet gepraat. Mediteren in het meditatiehuis kan op alle manieren. Bij het binnenlopen of weggaan van het meditatiehuis, dit gelieve zo zachtjes mogelijk doen. In het theehuis is gratis koffie/thee. In verband met corona maatregelen mag er steeds maar één persoon in het halletje van het meditatiehuis en in het theehuis zijn. Eten graag zelf meenemen.

Wil je graag in stilte blijven, dan kun je in de kleedruimte thee drinken of wat eten. Geen kopjes en of eten meenemen naar meditatiehuis of de bamboetuin. Voor de gehele dag gelden de huishoudelijke regels, zoals op de website vermeld en alle RIVM richtlijnen.

Gezamenlijk mediteren

Van 9.00-11.00 uur en van 13.00-15.00 uur kun je gezamenlijk mediteren. Vind je het fijn om samen te zitten? Op deze tijden is er altijd iemand aanwezig. Deze Stilte-dag is gratis, een vrijwillige bijdrage is altijd welkom.

Aanmelden

Aanmelden is zolang de basisregels van het RIVM gelden verplicht. Je kunt je aanmelden via karin@hetzonnelicht.nl als je mee wil doen met de meditatie van 09.00 uur tot 11.00 uur of van 13.00 uur tot 15.00 uur.

 

Locatie